torstai 18. heinäkuuta 2019

Vaaleanpunainen kakku kaksivuotiaalle.

vaaleanpunainen täytekakku kaksivuotiaalle

Tänään on juhlapäivä. Tänään on A:n syntymäpäivä ja hän täyttää jo kaksi vuotta! Juhlat on oikeasti juhlittu jo ennakkoon, kun ajattelin ettei keskellä heinäkuuta kovinkaan moni ole kotona. Ja oikeassa olin. Jos tänään juhlisimme olisi paikalla ehkä puolet vähemmän vieraita, tai jopa vieläkin vähemmän.

Kaksivuotiaalla tytöllä ei juurikaan toiveita lahjojen suhteen ollut eikä me vanhemmatkaan osattu tehdä tehtävää ihan helpoksi vieraille. Olemme todella huonosti perehtyneet tyttöjen leluihin ja sellaisia meillä ei oikeastaan ole. Osasin antaa vinkiksi vain vaatteita, TiTi-Nalle levyjä, nuppipalapeli ja muita iänmukaisia leluja. Loppujen lopuksi vieraat tiesivät hyvin mistä A voisi olla innostunut. Hän sai esimerkiksi nukelle rattaat, sängyn ja paljon muita nuken tavaroita, kirjan, sähköhammasharjan, nuppipalapelin, hiuspompuloita ja -pinnejä sekä totta kai myös niitä toivottuja vaatteita.

Kakusta minulla oli hailakka visio. Halusin jälleen kerran kuorruttaa kakun voikreemillä ja tehdä sen liukuvärjäystekniikalla. Muuten koristeluni teema oli vain vaaleanpunainen. Ajan puutteen vuoksi oikaisin jälleen ja käytin kakussa valmispohjia. Täytteeksi tein jo aika perinteisen sitruuna-mansikkarahkan.

vaaleanpunainen täytekakku kaksivuotiaalle

paljon onnea banneri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!