tiistai 4. kesäkuuta 2019

Ylimääräinen arkivapaa.

Päiväkoti oli eilen kiinni kehittämispäivän vuoksi ja vaikka varahoitomahdollisuus totta kai oli, pidin kuitenkin lapset kotona ja vietimme kunnon vapaa päivän. Onneksi vapaapäivä osui eiliselle, sillä nyt kun katson ulos, sataa vettä kaatamalla ja on samalla tahdilla satanut jo pidemmän aikaa. Kävimme hakemassa Tokmannista vähän kesäkukkia ja istutimme ne pihalle. Pojat heittivät tikkaa ja kaikki lapset hyppivät trampoliinilla. Likka kaivoi kielloistani huolimatta kukkapenkistä multaa ja leikki kuravellileikkejä.

mehiläinen pikkusydän

voikukka haituvakukka haituva

punainen kesäkukka

kukkapenkki

Tänään on esikoisen ensimmäinen kesälomapäivä. Eilinenhän oli tietysti myös, mutta en sitä samalla tavalla laske, kun olimme lähes koko perhe kotona. Tänään O joutuu (tai saa, miten sen nyt ottaa tai riippuu kai, keneltä kysyy) olemaan yksin kotona koko pitkän päivän. Päiväkotilaistenkin loma on jo ihan kohta, sillä heidän ensimmäinen lomapäivänsä on jo perjantaina. Mies jää isyysvapaan turvin lomalle jo juhannusviikolla ja minä vasta heinäkuun ekan viikon jälkeen. Saavat isä ja lapset nauttia muutaman viikon ihan keskenään lomailusta ja minä saan piiiiitkästä aikaa ajaa suoraan kotoa töihin ja toisin päin.

Ps. Olisin huolissani, jos kuvista ei näkisi niin selvästi, mitkä on otettu järkkärillä ja mitkä puhelimella, mutta tuo puhelimen kuvanlaatu alkaa olla todella kamalaa. Puhelimeni on Samsung Galaxy S7, eli jos sinä olisit nyt hankkimassa uutta puhelinta, minkä sinä ostaisit? Vaatimuksena Android ja HYVÄ kamera.

1 kommentti:

  1. Kauniita kukkia olet laittanut. Mukavia kesäpäiviä, eiköhän vielä lämpene ilmatkin.

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!