lauantai 16. helmikuuta 2019

Sinkku ja Husse mukaan lomalle.

Tässä jo muutaman vuoden olen tuumannut, että lomat haittaavat harrastustoimintaani. Karkaamme aina jokaisella vähänkin pidemmällä lomalla Kuusamoon, enkä koskaan voi ommella lomalla. Jo pitkän aikaa sitten, ehkä ihan pienen hetken mielessäni kävi, että mitäs jos vaan pakkaisin Sinkun ja Hussen auton peräkonttiin ja ottaisin ne mukaani lomalle? Yhtä nopeasti, kun ajatus päähäni tuli, olin jo karistanut sen mielestäni pois - kuka hullu nyt noita koneita mukaansa ottaisi mökille?

Heräsin tähän ajatukseen uudestaan nyt hiihtoloman lähestyessä. Toisaalta, kun asiaa ajattelee enemmänkin, on se totta, että harvahan harrastaa mitään ilman välineitä ja jos on ihan ok ostaa auton katolle suksiboksi laskettelukamojen kuljetusta varten, on varmasti ihan ok myös pakata ompelukoneet auton takakonttiin. Tällä kerralla koneet ei kuitenkaan mukaan mahdu, mutta ensi kerralla otan ne varmasti mukaani.

Ja tässä vielä muutama viime viikonloppuna valmistunut likan vaatekappale. T-paidan kaava on PaaPiin kaavakirjasta (Myyry) ja kangas Noshia. Tunikan kaava taas on ihanan Lalian Lumitunika. Kaava, jota himoitsin pitkään, ennen kuin raaskin ostaa sen. Näistä tuli ehkä vähän retrot?Jos jäit pohtimaan, niin Sinkku (Singer) on saumurini ja Husse (Husqvarna) ompelukoneeni, hahahahaha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!