torstai 21. helmikuuta 2019

Me ollaan niin kuin Robin.

Fanittamisesta tuskin viisi ja seitsemän vuotiaan kanssa voidaan puhua, mutta pojat tykkäävät Robinin musiikista ja ihailevat tuota voltteja hyppelevää nuorta miestä. Puuttuva palanen, Boom Kah, Kesärenkaat ( hahahahaha ) ja monet muut laulut tulevat poikien suusta lähes alusta loppuun - ulkomuistista totta kai.

Selasin tietokoneelta vanhoja kuvia ja löysin yhden, joka on otettu aika tarkkaan vuosi sitten. Tämän. En enää muista tarinaa tarkkaan, mutta jostain syystä jouduimme ostamaan toiselle pojalle uudet toppahanskat kesken loman. Ajoin Kuusamon Prismaan ja löysin samanlaiset Reiman hyväksi todetut hanskat, millaiset meillä jo olikin, mutta sillä erolla, että ainoat oikeaa kokoa olevat olivat pinkit. Myönnän rajoittuneisuuteni ja pohdin hetken, ostanko nämä, vai etsinkö jotkut toiset. Päätin, että tärkeämpää on lämpimät kädet, kuin väri ja ostin hanskat. Kotiin päästyäni annoin hanskat pojalle, jolloin toinen poikamme oli sitä mieltä, että on erittäin epäreilua, kun hänellä ei ole pinkkejä hanskoja. Meinasin saada kohtauksen ja sanoa pojille, että ei nyt taas aloiteta tätä, kun aina pitää olla samat mitä toisellakin on. On todella väsyttävää yrittää miellyttää kumpaakin ja nyt kuitenkin tarkoitus oli hankkia vain tarpeeseen hanskat.

Saman tien sanoin kuitenkin ääneen sellaisen ajatuksen, joka kävi päässäni vain hetken. "Mitäs jos jaetaan nämä, toinen ottaa toisen ja toinen toisen. Ja samoin tehdään niille sinisille?", pojat olivat innoissaan ja olivat sitä mieltä, että ovat kuin Robin näiden hanskojensa kanssa.

laskettelija eripari hanskat

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa :) Hienosti ratkesi ongelma hansikkaiden kanssa. Meillä myös tytöt haluavat miltein aina olla samanlaisissa vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinäkin on, että nyt pitäisi olla ihan samanlainen kuin veljensä, mutta veikkaan että viimeisätän teini-iässä pyrkivät olemaan mahdollisimman erilaisia :D

   Poista
 2. Ihan mahtava oivallus sekä sulta että pojilta! :) Onneks ostit pinkit hanskat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks!! Osasin kerrankin höllätä pipoa oikeassa kohdassa ;)

   Poista
 3. Onpa hauska idea käyttää eripari hanskoja. Vaikka se vähän vahingossa syntyikin. Lasten kanssa saa välillä olla varsin luova ja yllättävät ideat toimivat. Meillä esim. kukaan hoitolapsistani ei halunnut maistaa punajuurta. Pieni vinkkaus liilasta kielestä ja kaikki söivät hyvillä mielin monta palaa. Yhdessä vaiheessa lapsillani piti aina olla eripari sukat. Juurikin Robinin innoittamana.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahingossa tuntuu usein "parhaat" ideat syntyvänkin - ainakin multa :D Tosi hyvä toi punajuurikeissi :D Lapsille usein toimii just ne ihan pikkujutut.

   Poista
 4. Hieno idea! Meilläkin tuo tyttö on suuren suuri Robin fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Välillä tuntuu, että kaikki lapset on Robin faneja.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!