perjantai 25. tammikuuta 2019

Takki ja tunika lahjaksi.

ommeltu takki ikean kankaasta ottobre happy combo

Uudelle vuodelle lupasin yhden asian. Tänä vuonna aion ommella enemmän, kuin viime vuonna. Ajattelin, että jos jotain lupaan, lupaan jotain sellaista minkä voin oikeasti toteuttaa. Rima taisi nyt kuitenkin olla aika alas asetettu, sillä viime vuonna en ommellut kuin muutaman hassun vaatteen. Tammikuuta ei olla vielä vaihdettu helmikuuksi ja voin jo taputtaa itseäni olalle. Tein sen! Selätin ompelujumini ja otin kiireisen arjen keskellä aikaa rakkaalle harrastukselleni ja ennen kaikkea itselleni.

Takin tein siskoni tytölle syntymäpäivälahjaksi. Päällinen on jälleen Ikeasta ja vuoriksi laitoin joustocollegea (taisi olla Noshin). Kaava on hyväksi havaittu OB:n Happy Combo (6/2014). Takin kaveriksi pakettiin tein myös tunikan. Tunikan kaava on OB:n Flycatcher (3/2014), jota olen halunnut jo tuon lehden ilmestymisestä lähtien kokeilla (mihin ne vuodet oikein vierii?). Kankaat on Noshin ja Paapiin.

Näiden lisäksi tein samoilla tulilla meidän A:lle taas uuden tunikan. Tämänkin kaava on OB:sta (1/2015, Free Stars) ja kangas Noshilta. Minä niin näen jo sen, kuinka kohta tämä homma räjähtää käsiin ja jo ennen kesää likan vaatekaappi pursuaa äidin tekemiä tunikoita ja mekkoja, joita ei vaan kaikkia ehdi käyttää.

ommeltu takki ikean kankaasta ottobre happy combo

ommeltu takki ikean kankaasta ottobre happy combo

ommeltu tunika paapii nosh ottobre flycatcher

ommeltu tunika paapii nosh ottobre flycatcher


2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita. Tuo Flycatcher on ainakin lapsenlapselle ollut tosi mieluisa ja olen tehnyt niitä pari ksppslekap.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Flycatcheristä tuli kyllä yksi omista lemppareista :)

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!