Yhdessä leivontaryhmässä tuli vastaani valkosuklainen joulutorttu, jossa oli luumuinen tähtitorttu tehty muuten ihan perinteisellä tavalla, mutta paiston jälkeen luumun päälle oli laitettu muutama pala sulatettua Pandan valkosuklaata. Joulutorttu näytti taivaalliselta ja siitä se ajatus sitten lähti - miltähän maistuisi vaniljainen joulutorttu? Ostin tähtitorttuainekset ja otinpa samalla koriin vaniljakreemijauhetta torttujen paistoa varten. Kasasin tortut ihan normaalisti ja lopuksi vielä ennen paistoa pursotin vaniljakreemin hillon ympärille.
Tämä pieni twisti perinteiseen joulutorttuun oli oikein maukas, vaikkakin ehkä hieman vähämakuinen.
Tämä pieni twisti perinteiseen joulutorttuun oli oikein maukas, vaikkakin ehkä hieman vähämakuinen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!