sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Vaunukansan suosikki: Taaperotiistai Sellossa.

Taaperotiistai -kiertue on taas saanut vaunukansaa liikkeelle eri kauppakeskuksissa. Meidän oli alkujaan tarkoitus mennä tsekkaamaan kiertue Jumboon, mutta kun O alkoi oksentamaan tapahtumaa edeltävänä iltana, jäi sitten tapahtuma meiltä väliin. Onneksi kuitenkin kiertuepaikkoja oli vielä jäljellä ja päätimme lennosta vaihtaa Jumbon Selloon. A:han ei nyt oikein ymmärrä vielä mitään, mutta pojat olivat innolla mukana kun kerroin, että saavat yhden ylimääräisen päivän päivähoidosta ja lähdemme päiväreissulle Espoon Selloon. Sello tuli aikoinaan itselleni hyvin tutuksi, kun opiskelin siinä läheisessä Laureassa, mutta sen jälkeen ei juurikaan ole ollut asiaa Selloon.

taaperotiistai kauppakeskus Sellossa

taaperotiistai mehukatti luomu pillimehut

taaperotiistai mehukatti luomu pillimehut

taaperotiistai touhula päiväkodit

taaperotiistai bObles palikat

taaperotiistai bObles palikat

taaperotiistai bObles palikat

Taaperotiistai veti hyvin väkeä Selloon ja lapset olivat ihanan hyvällä tuulella - jopa ne omat. O:n mielestä ehkä parhainta oli Mehukatti-kissa ja D nautti selvästi bObles palikoista. Mehukatin pisteellä saimme maistaa uusia pillimehuja, jotka tuli todella tarpeeseen. Pojat alkoivatkin juuri valittaa janoa ja kiireisen lähdön vuoksi olin unohtanut poikien vesipullot kotiin. Pillimehutankkauksen jälkeen kävimme vaihtamassa kuulumisia ja päiväkotikuvioita Touhulan pisteellä. Touhulalla oli mukana hula-hulavanteita ja vaikka kuinka koitin poikia houkutella heiluttamaan peppua ja kokeilemaan kuinka vanne pysyy lanteilla, vei Touhulan ilmapallot poikien mielenkiinnon täysin. Saimme ilmapallot mukaamme ja siirryimme tutkimaan bObles palikoita. Kumpikin halusi järjestää palikat omaan järjestykseensä ja siitähän meinasi ihan riita tulla, kun pojat eivät meinanneet päästä yhteisymmärrykseen. Sain toimia hetken erotuomarina ja lyhyen keskustelun jälkeen pojat yhdessä rakensivat taiturointiradan ja jaksoivatkin hioa sitä pitkään. Pojat olisivat pysyneet varmaan loppupäivän palikoiden seurassa, ellei ihan lähellä olisi ollut jogurttia tarjolla. Arlan Luonto+ jogurtteja oli kahta erilaista tarjolla ja koska lounasaika alkoi kolkutella, olimme tyytyväisiä, kun saimme maistaa kumpaakin. O oli sitä mieltä, että parempaa oli vadelma-punajuuri ja D:n valinta oli mango. Minäkin maistoin jogurtteja ja täytyy sanoa, että kummatkin maistuivat niin hyvältä, etten olisi osannut valita toista paremmaksi. Ehkä pienoinen yllätys oli vadelma-punajuuri, sillä vaikka kuinka yritin etsiä punajuuren makua, en sitä siltikään löytänyt jogurtista.

taaperotiistai bObles palikat

taaperotiistai bObles palikat

taaperotiistai värikynät pöydällä

taaperotiistai arla luonto+ jogurtti

taaperotiistai arla luonto+ jogurtti

taaperotiistai tyynyt pinossa sohvalla

taaperotiistai nallesairaala

taaperotiistai gefilus d-vitamiini

Kuljimme pisteet juuri oikeassa järjestyksessä, sillä viimeisenä pääsimme maistamaan Gefiluksen maitohappobakteereja. Pojat eivät osanneet päättää kumpaa maistaisivat, päärynää vai mansikkaa, joten heille tarjottiin mahdollisuus maistaa kumpaakin. Siihenhän ei meidän pojat vastaan pistä, joten pastillit vedettiin tuplana. Maistelun tuloksena pojat olivat sitä mieltä, että päärynä oli selvästi parempi ja saimme kotiinkin yhden pakkauksen niitä. Vielä ennen kotiinlähtöä pojat ryhtyivät sairaanhoitajiksi. Gefiluksen pisteellä oli myös pieni nallesairaala ja siellä sai hoitaa nallejen pipit pois puhaltamalla ja laittamalla laastarit paikoilleen.

Hauska parituntinen tuli vietettyä Taaperotiistaissa. Käy sinäkin tutustumassa, sillä Ratina, Mylly ja Iso Omena on vielä tulossa!

2 kommenttia:

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!