tiistai 1. toukokuuta 2018

Vapun munkkirinkilät.

hyvää vappua munkit ja sima

Nyt on sitten munkinpaistokin otettu haltuun! Olen useampana vuonna harkinnut kokeilevani munkkien paistoa, mutta aina se on jäänyt. Suurimpana syynä on ehkä ollut silkka pelko kuumalla öljyllä läträämisestä. Tänä vuonna kuitenkin päätin, että nyt tätä on testattava ja sainpahan tästä myös hyvän syyn suunnata kulkuni Tokmannille - ostamaan digitaalista paistomittaria. Jännitti oikeasti todella paljon paistaminen, mutta kunhan ensimmäinen oli paistettu, totesin homman olevankin ihan törkeän helppoa. Nauroin taas hieman häepillen itselleni ja mietin jälleen miksi ihmeessä en vain ole tehnyt tätä jo aiemmin. Kun keitin vielä kahvit, niin koti tuoksui kuin oikealle kahvilalle loppupäivän. Ja ne munkit - oli ihan törkeän hyviä.

Hauskaa vappua!!

leivotaan pullaa

pullataikina

munkkirinkilät

hyvää vappua munkit

hyvää vappua munkit

3 kommenttia:

 1. Hienot vappu- ja munkkikuvat! Niillä on herkuteltu täälläkin että vatsaan sattuu... sima jäi pois ilmapallot ja serpentiinit toki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vappu pääsi jotenkin yllättämään täällä sen verran, ettei simaa tullut tänä vuonna tehtyä itse.

   Poista
 2. Nam. Munkit. <3 Me käytiin tänä vuonn hakemassa munkit lähellä olevasta leipomosta jonka nimi jaksaa huvittaa. Leipomo Rönttösrouva :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!