keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Viime viikonloppuna..

Ilmat ovat vihdoin lämmenneet ja auringosta saa taas nauttia reilusti. Olen yrittänyt kaiken ylimääräisen ajan viettää ulkona, joten tietokoneella istumiseen ei liikene aikaa edelleenkään yhtään sen enempää kuin aikaisemminkaan. Sunnuntainakin piti rientää siivoamaan ja pakkaamaan tavaroita minilomaa varten, mutta istuin kirjoittamassa tätä aamukahvini kanssa. Sitten tulikin jo kiire ja jäi taas tämäkin teksti loppuun asti kirjoittamatta.

..olemme nauttineet auringosta ja lämpimästä ilmasta.
..olemme saaneet pienen maistiaisen suurperhe-elämästä, sillä siskoni lapset olivat meillä hoidossa muutaman yön.
..olen varannut matkan, vain meille aikuisille.
..polkupyörät on oikeasti kaivettu varastosta.
..olemme siivonneet, siivonneet ja siivonneet.
..olen pakannut minun ja lasten tavarat minilomaa varten.
..olen pelannut pakohuonepeliä äitini ja sisarusteni kanssa. Pääsimme ulos!
..olen nauttinut parvekekahvit.
..olen yrittänyt nukkua pitkään, mutta A herää viimeistään 6.30.
..olemme olleet evakossa asuntonäytön ajan.
..söin pitkästä aikaa sushia.
..olimme Hevisauruksen keikalla. RÄYH!

linnunpönttö koivussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!