tiistai 14. marraskuuta 2017

Linkkaa blogisi!

linkkaa blogisi linkitä blogi lukulista uutta luettavaa valkoinen orkidea

Kaipaan lisää luettavaa ja seurattavia blogeja, mutta jotenkin niiden löytäminen on ollut viime aikoina kovin työlästä. Seuraan blogeja monessa eri palvelussa (esim. bloglovin, blogit.fi, blogger), mutta ajattelin kerrankin heittää pallon teille - lukijoille ja muille bloggareille. Suosittele omaa blogiasi tai vinkkaa jonkun toisen hyvä blogi minulle. Ensin ajattelin, että en rajaisi kiinnostustani mitenkään, mutta toisaalta voisi olla järkevää kertoa edes muutama speksi siitä, mitä haen ja mikä saa minut tuleman aktiiviseksi lukijaksi.

Luen mielelläni blogeja, joissa on askartelua ja varsinkin sellaisia ei-niin-työläitä pikku-DIY -hommia. Esimerkiksi kausiaskartelut on todella mukavia vinkkejä! Ompeluun hurahtaneena kaikki ompelublogit on myös ehdottomia seurattavia, mutta lankatyöt ei juurikaan kiinnosta minua. Vauva-arkea on kiva seurata vierestä ja hakea vertaistukea ja taas toisaalta lukea isommista lapsista. Kaunistelematon perhearki on ainakin minulle lukijana mielenkiintoisempaa, kuin vaaleanpunaiseksi maalattu rinnakkaistodellisuus. Kauniit ja oivaltavat kuvat on tosi hyvä lisä ja huumori ei ole pahasta! Ja hei, minä olen sitä ikäryhmää, joka osaa käyttää somenaan eniten facebookia, joten toivottavasti blogillasi on facebook -sivu. Sitä kautta seuraan parhaiten.

Taisin rajata vain harvan blogin ulkopuolelle :) Haen siis rehellistä ja DIY-henkistä vauva- ja perheblogia, jossa askarrellaan, ommellaan ja höystetään kirjoituksia kauniilla kuvilla. Linkitä oma blogisi kommenttikenttään, niin tulen käymään. Tai vinkkaa jonkun toisen kirjoittamasta juuri kohderyhmään kuuluvasta blogista, joka ansaitsee tulla mainostetuksi. 

14 kommenttia:

 1. Jos kaipaat ruokaideoita ja tietoa ruuasta niin www.ruokamielella.com, fb-sivuilla jaan myös ruokaan liittyviä juttuja.

  VastaaPoista
 2. Unelmallisessa elämässä https://unelmallinenelama.blogspot.fi/ harrastetaan kädentaitoja (ompelua ja kaikenlaisia diy juttuja), matkustetaan ja leivotaan, mutta perheblogi kriteeristä meiltä puuttuu kyllä aika oleellinen eli ne lapset :) Tervetuloa tutustumaan!

  VastaaPoista
 3. Vauva arkea ei ole, tosin kohta alkaa kissanpentuarki! Käsitöitä ammennettuna suurella kauhalla kuitenkin!

  https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

  VastaaPoista
 4. Täällä olis ihan just 1-vuotiaan pojan äiti ja blogi rehellistä höpinää arjesta ja kauneudesta :)

  www.my-fantazya.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mun hyväntuulisesta lifestyleblogista löytyy kaksikielisen perheen elämää, muotia, kauneutta ja ruokaa :)

  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  VastaaPoista
 6. http://fitfatmama.fitfashion.fi/

  Miullakin bebe :) 2kk 2viikkoa nyt. Toinen lapsi 4-vee.
  Hyvinvointi/perhe/lifestyle teemanen blogi

  VastaaPoista
 7. Www.timpurilletalo.fi

  Talon rakentamista ammattilaisen näkökulmasta. Miksi, miten ja perustelut valinnoille blogissa. Paljon lisää blogin puolella jos talonrakentaminen kiinnostaa ��

  VastaaPoista
 8. Hei, tässäpä meidän perheen blogia, vaikka se ehkä meneekin näihin spekseihin vähän löysästi. Kyseessä on meidän perheen ulkoilu/laskettelu/reissublogi. Löytyy osoitteesta
  Kannattaa kuitenkin katsastaa 🙂

  http://www.lumipallo.fi/alankoulkoilee

  VastaaPoista
 9. Turkulainen perhelifestyleblogi 😚
  www.momistheblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Askartelua ja touhua nelilapsissa perheessä. :)
  https://silaustavail.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Lapsiperhearkea taaperon ja tuoreen tyypin (10/17) kanssa :) http://iloaeloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Taidan tästä blogillani täyttää vain ompelu- ja lifestyle- nimikkeet jollakin tavalla, mutta http://shinigamiuchiha.blogspot.fi <--- cosplay-blogini, jossa vähän kenties oudompaakin käsityöprojektia aika ajoin tarjolla. :)

  VastaaPoista
 13. Meillä heinäkuiset 2014 ja 2016, epäonnistuneita leivonnaisia, arkea ja allergioita ja jonkin verran oman elämän pohdintoja, onhan blogi kuitenkin minun päiväkirjani. Ja löytyy multa muutama askartelu juttukin 😊 tuu kurkkaa Sängyn alle 😁
  Petra - Sängyn alla
  Http://sangynalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Täällä omakotitalon rakentamisesta kertova blogi jos rakentaminen ja sen vaiheet kiinnostaa :) myöhemmin tulossa sisustus ja diy juttuja myös! Tervetuloa vierailulle, facebookista löytyy myös nimellä unelmista toteutukseen

  https://unelmista-toteutukseen.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!