torstai 30. marraskuuta 2017

Blogihaaste: 6 kuvaa kesästä.

Ihan vaan tavismutsi Ilona heitti kesäisen haasteen synkkään marraskuun loppuun. Julkaise kuusi kuvaa viime kesästä. Ihanaa päästä ihan syyn kanssa selaamaan kesäkuvia, mutta pelkäsin, etten löydä kuutta parasta kuvaa, koska lasten kuvat on tietysti poissuljettu. Minun kuusi parasta kesäkuvaa viime kesältä ei välttämättä ole niitä parhaimpia räpsyjä, mutta ne on niitä, joissa on erityistä tunnetta tai jokin itselle tärkeä tarina takana. Kuvien alta löydät selitykset näihin kuviin ja kolme nimeä, ketkä haastan tähän myös.

vaahtera kesä kuusi parasta 2017

kesä kuusi parasta 2017 hiekkalaatikko monsteriauto

kesä kuusi parasta 2017 selfie oma kuva aurinkolasit nainen

kesä kuusi parasta 2017 vallisaari bunkkeri nähtävyys

kesä kuusi parasta 2017 leikkaussalissa sektio keisarinleikkaus

kesä kuusi parasta 2017 batman synttärit juhlat supersankari taulu

1. Vaaleanvihreä vaahteran lehti. Kävelimme metsässä alkukesästä, haistelimme luontoa ja bongasimme lintuja. Pystyn vieläkin tuntemaan nenässäni sen ihanan kesäisen metsän tuoksun.

2. Omalla hiekkalaatikolla tuli vietettyä todella paljon aikaa. Raskaus oli lopuillaan eikä kovinkaan pitkälle jaksanut lähteä, joten onni oli oma (taloyhtiön) iso piha, jossa pojat sai touhuta.

3. Oma kuva. Muistan kuinka tämä raskaus oli helppo. Nukuin pääasiassa hyvin eikä juurikaan ollut kipuja tai oireita. Maha oli iso ja se oli tiellä, mutta nautin, hymyilin, olin onnellinen ja iloinen.

4. Vallisaaren bunkkeri. Purjehtimaan ei pitkälle uskaltanut lähteä ison mahan kanssa, mutta päiväpurjehduksia teimme muutaman. Yhtenä kohteenamme oli Vallisaari Helsingin edustalla. Pitkän kävelyn jälkeen oli taivaallista istua alas ja syödä herkullista ruokaa.

5. Leikkaussalissa. Kuva on otettu klo 8.51 - seitsemän minuuttia ennen A:n syntymää. Pää oli samalla hetkellä hyvin tyhjä ja täynnä. Kuvana tämä on ehkä vähän karu, mutta sisältää järkyttävän määrän tunnetta, jota on muille vaikea selittää.

6. D:n Batman-synttärit, joista taisinkin unohtaa kokonaan kirjoittaa blogiin.

Haasteen saa Lapsiparkki, Mamma miettii ja Mistä on pienet pojat tehty?

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja kiitos haasteesta. Pitääkin heti kaivella kuvakansioita! ❤️

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia, hauskoja ja onnellisia.... tapahtumien kera.Hyvä kuva sinusta suu supussa.

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!