keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Viikkoni numeroina.

5 kokattua ruokaa
1 neuvolakäynti
32 vaihdettua vaippaa
28 kupillista kahvia
5 mikrolämmintä ateriaa
1 koeajo
8 palaa suklaata
147 ajettua kilometriä
1 ulkona syöty lounas
9 koneellista pyykkiä
1 kulttuuripläjäys
3 tuntia aamupäiväkahviseuraa
7 astianpesukoneen tyhjennystä
97 kerättyä vaahteranlehteä
11 tuntia töitä
0 kupillista teetä
1 varattu kampaajakäynti
Ja liian vähän unta.

Jos tätä sitten vähän purkaisi vielä. Laskeskelin tuossa, että jos olen laittanut viidesti ruokaa ja oletettavasti syönyt ko. ruokaa heti tehtyäni sen ja mikrolämpimiä aterioitakin on vain viisi, niin mitähän olen syönyt neljästi? Vai onkohan neljä numero sille, kuinka usein minulta on lounas jäänyt "ajanpuutteen" vuoksi välistä :D Saattaa olla. Neuvolassa oli minun vuoroni vierailla nyt viimeistä kertaa omalla nimelläni. Jatkossa edessä on vain lastenneuvolakäyntejä. Kävin jälkitarkastuksessa - kaikki oli ok ja todistus lähetetty Kelaan. Homma hoidossa siis.

32 vaihdettua vaippaa ja tämä on minun vaihtamieni vaippojen määrä. Todellisuudessahan määrä on suurempi, sillä onhan noita vaihtanut viikon aikana jonkun verran mieskin. Näin kun määrän näkee, niin hetken kyllä käy mielessä ajatus kestovaippailusta. Mutta äh! Asiaan sen enempää tutustumatta koen kestovaippailun hankalaksi ja suuritöiseksi. Ummistan silmäni ja jatkan liberojen ostoa.

Minulla ei ole tarvetta vaihtaa autoa, mutta koska hyvä tarjous tuli vastaan ajattelin, että käydään nyt kokeilemassa. Autoni on aivan perusmallinen, ei mikään raketti (1.3) - vuoden 2013 viistoperällinen Toyota Auris. Koeajoautona testasin samanvuotista ja -korista, hybridi-automaatti Aurista (1.8). Tarjous oli hyvä ja auto oli mukava, mutta ei siitä nyt kuitenkaan tullut sellaista VAU EXPERIENCE -fiilistä, joten vaihto jäi tekemättä.

Tiesin, että meillä pestään pyykkiä usein, mutta että yhdeksän kertaa viikossa! Se on minusta jo aika paljon ja tuleehan sitä ajatelleeksi, että pestäänkö vaatteita meillä toisaalta liian usein. Eli pesemmekö itse asiassa lähes puhtaitakin vaatteita? Tähän täytyy ehkä kiinnittää enemmän huomiota. Astianpesukonettakaan ei olisi aivan pakko käyttää päivittäin, mutta sitten pitäisi hankkia lisää lautasia tai ruveta tiskaamaan käsin.

syksy sienet sieni

Kahvin juonnin lopetin tammikuussa, koska siitä tuli todella paha olo. Koko raskausaikana en sitten enää uskaltanut edes kokeilla kahvia, vaikka pahoinvointi helpottikin. Join teetä ja kiersin kahvin kaukaa, eikä kahvia oikeastaan edes tehnyt mieli. Pääsin kai kahvikoukusta eroon. Sitten yhtenä päivänä A:n syntymän jälkeen tuli sellainen fiilis, että nytpä juon kahvia ja niin vaan taas löysin itseni kahvinjuojien joukosta. Sitä mukaan kun kahvi on alkanut maistumaan, on taas teen juonti jäänyt kokonaan pois. Ehkä viimeistään talven tullen opettelen juomaan ainakin iltateen. Kahvin juontiakin voisi ihan hyvin vähän rajoittaa ja pitää sen vaikka maksimissaan kolmessa kupillisessa päivässä.

Perjantaina panin elämän risaiseksi ja lähdin muutaman mammakaverin kanssa lounaalle. Aikamoisella kiireellähän sitä sai taas touhottaa, kun ensinnäkin A ei juurikaan antanut minun syödä ja toisekseen piti koko ajan vilkuilla kelloa milloin täytyy rientää hakemaan poikia hoidosta. Mutta kyllä se sushi silti hyvää oli. Vielä odotan sitä hetkeä, kun pääsen oikeasti rauhassa syömään sushia. Kahdeksan palaa suklaata on saavutus! Olen onnistunut jättäytymään jäätävään sokerikoukkuun ja pahin himon kohde on suklaa. Tiedän, että sokerikoukku pitäisi katkaista täyskiellolla, mutta nyt en henkisesti pysty siihen. Suklaata on saatava ainakin yhtenä päivänä viikossa.

Vaahteranlehtiä olemme keränneet syksyistä ovikranssia varten ja kulttuuripläjäyksestä kuulette seuraavassa postauksessa.

Kivaa keskiviikkoa!

1 kommentti:

  1. Kiva postaus! Minä olen numeroihminen joten tällainen uppoaa minuun :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!