sunnuntai 13. elokuuta 2017

Vessasanat!

Nuo jokaisessa lapsessa hilpeyttä aiheuttavat iki-ihanat pissa-kakka -hokemat alkavat olla todella kulutettu juttu meillä.

Pissa, kakka, pippeli, peppu on ne meillä eniten kuullut vessasanat. Ja ne harvemmin raikaa vessassa.

Ensin pyrimme kieltämään niin sanottujen vessasanojen lausumista, mutta koska aika pian huomasimme sen olevan turhaa, oli pakko testata sitä ettei asiaan kiinnitä huomiota. Ei muuten ollut siitäkään mitään hyötyä. Komentaminen, käskeminen ja toruminenkin tuntuu olevan turhaa. Uhkailu ja kiristyskään ei toimineet, niin millä ihmeellä nuo sanat saa kitkettyä käytettyjen sanojen listalta? Olen tullut siihen tulokseen, että vain aika tekee tehtävänsä, mutta en ole varma jaksanko odottaa niin kauan.

Ajattelin jo, että kyllähän tämä tästä. Pakkohan noiden on kohta kyllästyä samojen sanojen jankkaamiseen - ja mitä vielä! Keksivät jostain ihmeestä näitä lisää ja hihittävät ihan katketakseen sanalle kikkeli ja tottakai oppivat nyt samalla sitten sen pimpinkin.

Huoh! Onko nämä vaan poikien juttuja vai jaksaako tytötkin hokea näitä ja hihittää näille viikko (ehkä enemmänkin kuukausi) tolkulla!?

vaahtera vihreä lehti

2 kommenttia:

  1. Hahaa.. kuulostaa niiin tutulta. Minusta pahin on ruokapyötä jossa lapset (yleensä kun ovat väsyneet) saattavat toistaa noita täsmälleen samoja sanoja joista kirjoitit. En myöskään minä ole keksinyt siihen mitään ratkaisua.. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten! Ruokapöytä, kaupassa, kylässä.. tottakai niin, että vanhemmat saa hävetä :D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!