torstai 24. elokuuta 2017

Ota hetki omaa aikaa - tilaa kotisiivous! sis. alekoodin.

// Yhteistyössä Freskan ja Perheblogien kanssa //

Minä kuulun niihin, ketkä rakas... (tai no tykkää) siivota. Siivoaminen on kivaa, se toimii sopivana arjen hyötyliikuntana ja mikä parasta - voit koko ajan seurata työsi tulosta ja nähdä edistyväsi. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Freskan kotisiivousta täytyy myöntää, että epäröin hetken tarttua tilaisuuteen. Mutta onneksi tuo mielenhäiriö oli tosiaan hetkellinen ja hyvin nopeasti olinkin jo täysin valmis päästämään ulkopuolisen siivoamaan meille.

Omaan viikkosiivoukseeni kuuluu ne hyvin perinteiset asiat: imurointi, vessojen pesu ja pölyjen pyyhintä ja tähän tottuneena ihmettelin hieman, kun Freskasta varattiin meille normaaliin kotisiivoukseen 4,5 tuntia (meillä on 97 neliötä). Ymmärsin kuitenkin hyvin nopeasti miksi näin on, sillä Freskan kotisiivous pitää sisällään paljon! Energinen, hymyilevä, ystävällinen ja tehokas siivooja tuli meille, tervehdimme ja esittelin hänelle kotimme, jonka jälkeen hän oli valmiina työn touhuun. Esikoinen oli eskarissa ja minä kahden nuoremman kanssa kotona, mutta en millään pystynyt olemaan kotona koko sitä aikaa kun siivooja meillä oli. Haimme O:n eskarista ja huristelimme viettämään iltapäivää mummin luokse. Kotiin tullessamme saimme vastaan puhtaan ja raikkaan kodin! Kaikki oli niin siistiä! Keittiön tasoilla ei ollut murun murua, lattiat oli tahrattomia, vessat siistejä ja kaikki tavarat kauniisti paikoillaan. Ikkunoiden pesu ei kuulu Freskan normaaliin viikkosiivoukseen, mutta voi sitä ilon ja onnen määrää, kun huomasin että kädenjäljet oli pyyhitty olohuoneen ikkunoista. Pieni extrajuttu ja minä olin ihan myyty! Jokaviikkoista siivousta en ole vielä valmis antamaan muiden hoidettavaksi, mutta esim. joulusiivouksen taidan varata Freskalta!

Jos kirjoittaisit googlen hakuriville kotisiivous Vantaa, Espoo tai vaikka Helsinki löytäisit varmasti Freskan! Ja lupasinhan teille alekoodinkin - jos varaat Freskalta kotisiivouksen saat 25 euron alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi käyttämällä koodia UDPMRI. Puhtaita hetkiä!

freska kotisiivous vantaa pääkaupunkiseutu siivooja alekoodi siivous

4 kommenttia:

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!