sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Lälläslälläslieru, sulta pääsi p*eru!

Kaikkihan tuon otsikon lauseen tietää omasta lapsuudestaan! Nyt se on rantautunut meidän perheeseen tuolle seuraavalle sukupolvelle. Nuorempi ei niinkään siihen vielä lähde mukaan (tuskin sitä kestää kauhean kauaa), mutta esikoinen jaksaa lällätellä. Kaikessa pitää olla parempi, nopeampi, isompi, pidempi you name it!

Välillä on todella raivostuttavaa kuunnella poikien kinastelua täysin turhanpäiväisistä asioita, kuten siitä, että kummalla on enemmän leivänmuruja ruokapöydällä nenänsä edessä. Toinen aloittaa ja toinen jatkaa. Ei ku mulla! Ei ku mulla!! EIII KU MULLA!!

Kuten varmaan aika monella muullakin, niin meilläkin on karkkipäivä lauantaisin. Kumpikin poika saa oman pussin, johon laitetaan jokin määrä karkkia. Esikoinen selvästi säästelee karkkejaan ja kuopus vetää lähes kaiken napaansa samantien. Se miksi O karkkejaan säästelee johtuu vain siitä, että hän pääsee sitten lällättelemään veljelleen jossain vaiheessa päivää, että hänellä onkin vielä karkkia. Tai jos jääkaapissa on vaikka vanukkaat, niin O ei ikinä syö omaa vanukastaan D:n kanssa samaan aikaan, vaan hän odottaa, että D syö omansa ensin ja taas hän pääsee ilkkumisasemaansa.

Huvittavintahan tässä kaikessa on se, että välillä ilkkuminen kääntyy myös vähän päälaelleen. Jos O ei keksi mitään muuta, niin hän on käyttänyt jo tätäkin vaihtoehtoa: "mun spinneri onkin useammasta kohdasta rikki, ku sun spinneri"!

söderskär majakka saari saaristo kesä veneily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!