torstai 29. kesäkuuta 2017

10 suosituinta postausta + arvontamuistutus!

Ajattelen blogini olevan ensimmäisenä perheblogi, ja jos minulta kysytään mistä bloggaan, pidän itseäni ensisijaisesti perhebloggarina. Mutta sillähän ei oikeastaan ole juurikaan väliä mitä minä ajattelen, vaan te lukijat määrittelette sen, mikä on se tämän blogin terävin kärki. Helpoiten ajattelin tämän selvityksen tapahtuvan sillä, että kaivan esille 10 luetuinta postaustani. Google Analytics ei ole kulkenut mukanani ihan sieltä tämän blogin perustamisajoilta asti, vaan analytiikan olen ottanut käyttöön vasta tammikuussa 2015. Tein hakuja suosituista postauksista eri ajanjaksoilta, jotta saisin hieman tarkempaa kuvaa teidän kiinnostuksesta, mutta laitoinpa ajanjaksoksi mitä tahansa, niin sain hyvin samanlaiset tulokset.

Millaisten kirjoitusten sinä luulisit nousevan minun luetuimpien 10 postausten listalle?

söderskär saaristo majakka saari

Oli miten oli, tässä on ne 10 suosituinta:

Virkattuja bootseja. Enimmäkseen lapsille. // DIY: Pöllö afrikankukista. // Polar A360 - sohvaperunan musta-tuntuu -arvio. // Lapsimessut 2017: perjantain tunnelmat. // Happypotamus / The Happy Hippo // Polttarit. // Rv 38+6. Onnea! Teille on syntynyt poika! // Kerrottiin lapsille perheenlisäyksestä. // DIY: Virkatut bootsit vauvalle. // Uudet pihakalusteet kuormalavoista.

Tämän testin perusteella blogini on ehkä eniten DIY / käsityöblogi, joka ainakin itselleni tuli aika suurena yllätyksenä. En olisi uskonut, että kymmenestä suosituimmasta postauksesta puolet on käsityöaiheisia.

P.s. Olethan muistanut osallistua arvontaan? me&i:n vauvanpeiton arvontaan voit osallistua vielä tämän ja huomisen päivän ajan!

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä todella taitava tekemään kaikkia käsitöitä <3 Näistä oli mielenkiintoista lukea..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kai sitä alkaa pikkuhiljaa itsekin uskomaan omaan taitavuuteensa, vaikka perussuomalainenhan on aina vaatimaton ;)

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!