sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Bloggaajan kalenteri 2017.

Aikana ennen älypuhelimia vannoin paperisen vuosikalenterin nimeen. Älypuhelimen kalenteri ei kuitenkaan korvaa täysin paperista versiota ja tavallaan olen jo hetken aikaa kaivannut sitä paperistakin versiota, mutta koska käyttö olisi kuitenkin verrattain vähäistä en ole saanut aikaiseksi hankittua sellaista. Bloggaajan kalenteri onkin aika hyvin suunniteltu vastaamaan juuri tähän minun tarpeeseeni. Tarvitsen sellaisen mihin laittaa yhtäkkiä ideoita ylös ja jonkun mikä pitää julkaisujononi edes jollain tavalla kasassa.

Bloggaajan kalenteri 2017 sisältää jokaiselle vuoden päivälle oman kohtansa, mihin voi kirjoittaa ideoita tai muita muistiinpanoja ylös. Siinä ei ole juurikaan mitään ylimääräistä ja se on todellakin luotu ajatuksena pitää bloggaajan bloggausaikataulu kasassa.

bloggaajan kalenteri 2017 bloggaus blog

bloggaajan kalenteri 2017 bloggaus blog

Itselläni bloggauksen yksiä suurimpia haasteita on luonnosjono. Kirjoitan uudet postausideat ja muut muistiinpanot luomalla uuden postauksen ja kirjoittamalla ajatukseni otsikkokenttään. Tämän jälkeen tallennan sen luonnokseksi. Ongelma kuitenkin on se, että luonnosten jono kasvaa koko ajan, enkä saa niitä kunnolla purettua. Jotkut aiheet hukkuu muiden luonnosten sekaan ja joistain aika ajaa auttamatta ohi. Koen, että Bloggaajan kalenteria käyttämällä saan aikataulutettua juurikin tuota luonnosten suurta sekamelskaa ja ehkä sitä kautta myöskin suunniteltua tarkemmin julkaisujonoja.

Oletko sinä kokeillut bloggaajan kalenteria?

// Bloggaajan kalenteri saatu //

8 kommenttia:

 1. Tää kalenteri on kyllä huippu! Käytän sitä aktiivisesti kerran viikossa kun ideoin tulevan viikon postauksia! Tosi kätsy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vasta oikeesti nyt lyhyen käytön jälkeen tajusin kuinka paljon helpommin tämän avulla teen luonnosjonosta julkaisujonon :D Ihan samaa mieltä ku säkin - tosi kätsy!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vaikka tilaamalla Adlibriksesta :D http://www.adlibris.com/fi/kirja/bloggaajan-kalenteri-9789523394032 ja bloggaajan kalenteri löytyy myös facebookista https://www.facebook.com/bloggaajankalenteri/

   Poista
 3. Tuota en ole kokeillut vielä, mutta pidän muistiinpanojen tekemisestä paperille vs. vain koneelle. Vanhanaikaista ehkä, mutta toimivaa! :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistiinpanojen tekeminen paperille on kyllä mullekin vielä se "oikea" tapa ;)

   Poista
 4. Oon valjastanut Paolo Coelhon ystävyys kalenterin tähän samaan käyttöön. Luonnoksiakin on kätevä käyttää silloin kun tulee joku puolivalmis idea, mutta täytyy vielä jättää osa jutusta hautumaan tai vaikka vaan kuvat postauksesta löytyy/uupuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mä en esimerkiksi käytä bloggerin puhelinaplikaatiota mihinkään muuhun kuin siihen, että saan helposti kirjoitettua uuden luonnoksen jos idea iskee ;)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!