perjantai 24. helmikuuta 2017

Kaikista paras on valkoinen ralliauto.

"Äiti!! Voitko tulla rakentamaan mun kanssa valkoisen raltsun?" tai "Mä haluun et joku tulee tekemään mun kanssa valkoisen ralliauton!"

Kyse on legoista rakennettavasta ralliautosta. Siitä kaikkein rakkaimmasta legorakennelmasta, minkä meidän kuopus omistaa. Reilu kolmevuotias ei vielä osaa sitä tehdä itse alusta loppuun vaikka monen palan paikan tietääkin jo ulkoa, joten aina pitää äidin tai isän olla rakentamassa autoa hänelle. Joka ikinen kerta poika pyhästi lupaa auttaa palojen etsimisessä, mutta kertaakaan hän ei oikeasti ole auttanut. Tai miehen, ratin ja mittariston hän jaksaa aina etsiä. Ja miehen kypärän sekä lasit - ne on ne ehkä tärkeimmät. Ja hei! Meinasinpas unohtaa renkaat! Nämä kaikki poika etsii kyllä, mutta muuten sitten puuhaa aivan kaikkea muuta ja rakentelee jotain ihan omia juttuja. Eikä minullakaan sitä rakentamista mitään vastaan ole, mutta se etsiminenhän nyt on aika... Noh.. miettikää nyt itse :D kaikki koskaan saadut legopalat on yhdessä kasassa ja sieltä sitten niitä tarvittavia etsitään.

lego valkoinen ralliauto lasten 75872 Audi R18 e-tron quattro

lego legopalat palikat pikkulegot

Sukulaisille ja ystäville vinkiksi: puolen vuoden päästä, kun tuo poika juhlii synttäreitään, olisi kiva jos hän saisi jonkun toisen samaan sarjaan (SpeedChampions - Corvette meillä jo on) kuuluvan auton lahjaksi. Ei sillä ettäkö poika sitä kovasti toivoisi, mutta äiti ainakin kaipaisi rakenteluun vaihtelua ;)

2 kommenttia:

  1. Hahaa.. tää on niin tätä! Hyvin tuttua tuo etsiminen myös meillä. Joskus pitää vähän "soveltaa" ja myöntää tappionsa. Siihen autoon ei ehkä sillä kertaa tullut mustaa takaspoileria tai oikeanväristä ukkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pojat on valmiita tekemään myönnytyksiä ja laittamaan harmaan osan sijasta vaikka mustan, jos se nyt sillä kertaa nopeammin löytyi, mutta minä itse taas haluaisin, että mennään prikuulleen ohjeen mukaan :D:D Tiedän, mä teen elämän itse itselleni vaikeaksi :D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!