sunnuntai 29. tammikuuta 2017

me&i SS17 - julkaisupäivän kutsut.

Jos joku asia on nykyään vakiintunut käytäntö elämässäni, niin se on me&i -vaatekutsut. Aikoinaan ystäväni tutustutti minut merkkiin emännöimällä vaatekutsut. Jos en ihan väärässä ole vuosi oli 2012 (korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä) ja kyseessä oli syksymallisto. Mistä uskon tietäväni tämän vielä tänäkin päivänä? No siitä, että silloin ihastuin aivan järkyttävästi punaisiin haaremimallisiin housuihin, joissa oli iso tasku toisen reiden päällä ja taskusta "hyppäsi" nalle esiin. Piheys iski, enkä silloin ostanut niitä housuja. Kaivelemaan ne jäivät sen verran, että loppujen lopuksi ostin ne ehkä vuotta myöhemmin käytettynä. Silloin ne palvelivat korkeiden resoreidensa ansiosta todella pitkään O:ta ja nyt myöhemmin ne on olleet jo muutaman vuoden D:n vaatekaapissa jatkuvassa käytössä. D:lle ne menevät edelleen.


Ystäväni kenen luona olin silloin kutsuilla ja tutustumassa merkkiin innostui merkistä niin paljon, että lähti itsekin myyntihommaan mukaan. Siitä lähtien minulla on ollut luottomeandimyyjä, josta en luovu! Kutsuillani on usein aina sama porukka vieraana ja on hienoa huomata kuinka ystäväni tietää jo tasan tarkkaan mitkä on niitä vaatteita mistä meistä kukakin tykkää ja mitä varmasti tulemme tilaamaan.

Usein malliston kuvia katsomalla löydän enemmän kiinnostavia vaatteita itselleni, kuin lapsille ja niin kävi tälläkin kertaa. Lähes yhtä usein myös käy niin, että livenä kiinnostunkin aivan eri vaatteista kuin kuvissa ja nyt kevään malliston kanssa kävi niin, että itse asiassa yhtäkkiä löysin paljon enemmän mielenkiintoisia kuoseja lapsille.

Naisten avausmallisto oli itseasiassa aika tummanpuhuva, eikä yhtään niin värikäs, kun olisin ehkä toivonut. Kevään aikana mallistoon tulee lisäyksiä ja uskon, että värikkäämmät vaatekappaleet tulevat mukaan kunhan päästään lähemmäs kesää. Lasten mallisto oli taas taatun värikästä. Yksi ehkä suurimmista syistä miksi tykkään meandin vaatteista on juurikin heidän rehelliset ja kunnolliset värit lasten vaatteissa, eikä niitä ole suoraan kategorisoitu sinisiin ja punaisiin väreihin.

Kuulemani mukaan uutuuksia mallistoon tulee taas tasaiseen tahtiin koko kevään, joten seuraavatkin kutsut tuli buukattua saman tien.

5 kommenttia:

 1. Hei! Oliko sun ekat kutsut silloin meillä lohjalla? Taisin emännöidä ekat syksyllä 2011. Ekoille menin itse nimittäin 2011 keväällä kun odotin Minniä ja varmaan heti sitten pidin syksyllä omat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silloin teillä oli ekat. Yritin miettiä siitä, kuinka pieni O oli, kun oltiin siellä ja tuntui hassulta, että se olisi ollut vasta puolivuotias, mutta ehkä se sitten oli niin :D Milloin ne punaiset nallehaaremit oli? Siitä sen tietää varmasti :D Googlettelun perusteella nallehaaremit oli just 2012 :D

   Poista
 2. Nämä ovat kyllä aina niin ihania <3! Sinun kutsuillasi aiemmin hankitut vaatteet ovat meillä olleet kovassa käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiva, jos olet ollut tyytyväinen vaatteisiin :) seuraavat kutsut pidän huhtikuun alussa, joten vinkkaan niistä lähempänä sullekin, jos haluat tulla mukaan <3

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!