maanantai 2. tammikuuta 2017

Joulukuun onnelliset.

ilo onni kuukauden onnelliset onnellisuus hyvä mieli postaussarja blogi

Vuosi sitten tammikuussa päätin kirjata kerran kuussa vuoden ajan ylös aina kuukauden onnellisimmat asiat. Asioiden ei tarvinnut olla suuria - ajatuksena vain saada kaikki pienetkin asiat näkyviin ja ihmisten huulille. Negatiivisista asioista jaksetaan vouhottaa enemmän kuin tarpeeksi ja harvoin tuodaan oikeasti niitä hyviä asioita julki. Kuka sitä nyt lähtisi onnellisuuttaan tai iloisuuttaan julki huutelemaan? Me suomalaisethan olemme juroa ja hiljaista kansaa ja jos joku vähän pitää ääntä positiivisista asioista, niin sitähän katsotaan aivan kieroon! Minä yritin vuoden ajan kiinnittää huomiota onnellisuuteen. Sanoin ääneen isommat asiat ja yritin vieläkin enemmän muistaa niitä pieniä ja ohikiitäviä onnen hetkiä. Aina se ei onnistunut ja toisinaan lista jäi hyvinkin lyhyeksi.

Tässä joulukuun ja samalla vuoden 2016 viimeinen onnelliset -postaus. Samalla päätän tämän juttusarjan. Ehkä tänä vuonna voisin julkaista kuukausittain jonkun kollaasiaiheisen postauksen.

- aikuisten pikkujoulut
- lasten pikkujoulut
- lapset ja mitä erikoisemmat tavat taitella joulutorttuja
- joulun odotus
- joulun viimeistely ja LISTAT ;)
- Vuosaaren joulupolku
- päiväkodin joulupolku
- joulu
- hammaskeiju
- sauna
- poikien ninjago leikit (mun pitää kuulemma tehdä pojille asut)
- legoja, legoja ja vielä kerran legoja
- joulukalenteri - 24 kertaa ilon ja jännityksen hymy poikien kasvoilla
- lumiukko -elokuva ja popparit
- joululoma, vaikkakin se alkoi viikkoa liian aikaisin sairaslomalla ja oikeastaan jatkui sairaslomana suurimman osan ajasta
- vuoden loppu - uuden alku. Vaikka oikeasti mikään ei varsinaisesti lopu tai uusi ala, niin silti sitä jotenkin ajattelee niin, ja se on hyvä asia.

Kaikkiin muihin vuoden 2016 onnellisiin postauksiin pääset täältä: tammikuuhelmikuumaaliskuuhuhtikuutoukokuukesäkuuheinäkuuelokuusyyskuulokakuu ja marraskuu.

2 kommenttia:

  1. Tämä on ollut kiva juttusarja! :) Usein on alkanut hymyilyttämään, sillä olen lukiessa tajunnut että itsekin olen iloinnut samanlaisista aiheista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten! Ja varsinkin mitä pienempiä ne ilot on sitä todennäköisemmin moni muukin iloitsee kuukauden aikana samoista jutuista.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!