lauantai 5. marraskuuta 2016

#mässytönmarraskuu - Löytyykö itsekuria tarpeeksi?

Blogit on tällä hetkellä lähes pullollaan eri haasteita, eikä niitä täälläkään suuresti kierretä. Myöhässähän tässä nyt ollaan, kun on jo 5. päivä marraskuuta, mutta siltikin lähden nyt tältä istumalta viettämään mässytöntä marraskuuta. Miian instassa törmäsin mässyttömään marraskuuhun ja täytyy sanoa etten ole koskaan aiemmin sellaisesta kuullutkaan, mutta ilmeisesti tätä(kin) on tehty jo useamman vuoden ajan. Naurahdin tuolle kuvalle (vain koska se voisin olla just niinkuin minä) ja kai tämä asia jäi mieleeni pyörimään. Tipaton tammikuu, herkuton helmikuu, suolaton syyskuu, lihaton lokakuu - ja mitä näitä nyt on ;)

haaste mässytön marraskuu ei herkkuja herkkulakko ennen joulua kommammaa karkki

Tämä ei ole omalta osaltani sen suuremmin laihdutustempaus (vaikka kilojen kariseminen ei olisi haitaksi) vaan enemmänkin haaste - itselleni. Kykenenkö? Miten ehkä tässä kiireisimmässä ja pimeimmässä vuodenajassa herkuttomuus vaikuttaa minuun? Haluan myös nähdä, onko herkuttomuudella näkyviä tuloksia kuukaudessa.

Herkkuja minun mittapuuni mukaan ainakin on:
karkit
pullat
keksit
sipsit
popparit
suolatikut
suolatut pähkinät
sokerilimut ja -mehut
alkoholi
jäätelö
jälkiruoat

Mitä sinä lisäisit vielä listaan? Ja sitten se tärkein kysymys: Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja lähteä mukaan mässyttömään marraskuuhun?  Näillä puhein haastan jokaisen tätä lukevan mukaan ottamaan mittaa itsestään. Tehdään tästä hauskaa ja tsempataan toinen toistamme!

3 kommenttia:

  1. Uskaltamisesta en tiedä, mutta nyt ei vain pysty lähtemään mukaan. Jo ensi perjantaina olisi pikkujoulut, joissa syödään herkkuja ja juodaan skumppaa. Mutta jossain vaiheessa pitäisi haastaa itsensä herkuttomuuteen. Tsemppiä sinulle! Hienoa, että haastat itsesi!

    VastaaPoista
  2. Omassa blogissanikin valittelin kuukauden vaihteessa, kun viime kuun painon pudotus ja verensokeri eivät olleet laskeneet toiveiden mukaan ja tiesin syynkiin siihen, karkkipäivät! Lähden siis mukaan, yritän ainakin! Sorrun kyllä aina liian helposti etenkin pulliin ja jälkiruokiin.

    VastaaPoista
  3. Apua, mä en pystyisi! Mietin kyllä juuri, että nyt tämä herkuttelu on taas lähtenyt lapasesta, mutta menkööt. Mä pidän sitten taas vuoden alussa kaksi kuukautta sokeritonta. :D Paljon tsemppiä sulle haasteeseen! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!