perjantai 18. marraskuuta 2016

Kiitä ja ilahduta veteraaneja - lähetä postikortti.

Aina maanantaisin ja keskiviikkoisin mainosposti toimitetaan kotiin postiseen käärittynä. Kuinka moni lukee ajatuksella myös postinen -julkaisun? Minä ainakin todella harvoin. Keskiviikkoisin katson tuon läpi vähän tarkemmin, mutta vain siksi, että saan nopeasti käsiini uusimman Lidlin mainoksen. Mitähän kaikkea kivaa pikkusälää siellä on tällä kertaa myynnissä ;)

Tällä viikolla kiinnitin kuitenkin huomioni postiseen. Ehkä se oli se otsikko, mikä sai minut kiinnostumaan (Kiitä ja ilahduta veteraaneja postikortilla) ja mietin heti kuinka ihanaa on saada sitä perinteistä kirjepostia. Minusta se ainakin on kivaa ja joulussa yksi odotetuimpia asioita on juurikin joulukorttien saanti. Muistatteko muuten vielä sen etanapostihaasteen mihin osallistuin tämän vuoden alussa?

kiitä veteraaneja posti haastaa lähetä kortti

Nyt Posti haastaa ihan jokaisen suomalaisen osallistumaan postikorttitalkoisiin ja lähettämään kiitoskortin sotiemme veteraaneille. Talvi-, jatko- ja Lapin sodassa puolustaneita ja sotiin muilla tavoin osallistuneita veteraaneja on keskuudessamme noin 20 000. Näiden miesten ja naisten keski-ikä on yli 90 vuotta. Heitä meillä on vielä mahdollisuus kiittää. Posti toivoo saavansa postikortteja niin paljon, että jokainen veteraani ja sotaleski saisi omansa. Lähetäthän korttisi viimeistään 23.11.2016, niin Posti lupaa toimittaa korttisi perille itsenäisyyspäiväksi!

Minä kirjoitan muutaman kortin, sujautan ne kirjekuoreen ja lähetän ne osoitteeseen:

Posti Oy
Postikorttikampanja veteraaneille
PL 7230
00002 Helsinki


Muistetaan, että monesti ilo ja onni on juurikin niitä pieniä tekoja! Lisätietoja kampanjasta löydät Postin sivulta.

Lähdethän sinäkin mukaan?

4 kommenttia:

 1. Juuri luin toisestakin blogista tästä jutusta ja vaikuttaa kyllä tosi ihanalta idealta <3
  Ihana tapa muistaa ja ilahduttaa sotiemme sankareita. Jos vain suinkin ehdimme niin meiltä lähtee kortteja tuonna!

  VastaaPoista
 2. Enpä minäkään ole tätä huomannut. Laitan kortin-tai useamman tuohon osoitteeseen, jos vain ehdin, kun tuo aika on noin nopsaan.

  VastaaPoista
 3. Meillä on jo aika kiva kasa lasten tekemiä kortteja valmiina :) Toivottavasti moni innostuu tästä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!