keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Osaatko odottaa ilman somea?

Kivemmassa blogissa pohdittiin tappaako älypuhelin luovuutesi. Kuinka usein, kun joudut odottamaan jotain - bussia, junaa, ruokaa ravintolassa, lastasi tai mitä tahansa muuta, kaivat puhelimen käteesi ja alat selata somea? Oma vastaukseni: aina. Julkaisun ajatuksena Kivempi blogi haastoi lukijoitaan kokeilemaan seuraavan kerran olemaan kaivamatta puhelinta esiin ja olemaan vain itsensä kanssa. Ajatella ja olla. Katsella ympärilleen ja antaa ajatusten juosta. Ehkä jopa oivaltaa jotain.

Päätin tarttua haasteeseen, vaikken tiennyt koska tällainen hetki minulle tulee seuraavan kerran eteeni. Kerroin eilen kuinka meillä on hieman sairasteltu ja käyty lääkärissä. Olen ihminen, joka on lähes aina jokaisessa sovitussa tapaamisessa ajoissa ja lasten lääkäriajat sisältää aina pientä odottelua. Kuitenkin lasten kanssa liikenteessä ollessa tulee todella harvoin odotellessa kaivettua puhelinta esiin vain ajan tappamiseksi ja siksi en näitä hetkiä osannut edes laskea näihin vaadittuihin tilanteisiin.

kynttilä punainen liekki haaste ilman puhelinta odotus

Eilen puolenpäivän jälkeen alkoi paine nousta omassa korvassa vaikka olin kärsinyt vain kurkkukivusta muutaman päivän. Ennen iltaa oli pakko käydä lääkärissä yöllisen korvakivun pelossa ja juuri oikeanlainen hetki koitti. Lähdin lääkäriin siltä istumalta, kun ajan varasin ja olin paikalla taas 10 minuuttia ajoissa. Ilmoittauduin ja menin istumaan odottamaan vuoroani. Katselin ympärilleni ja sillä samalla sekunnilla, kun käsi hakeutui takin taskuun hakemaan puhelinta muistin tämän haasteen.

Taisin jopa naurahtaa ääneen - helppo hommahan tämä on! Eikä muuten ollut. Seuraavat viisi minuuttia oli tahtojen taistelua itseni kanssa. Lääkäri oli ajoissa ja keskeytti odottamiseni jo viiden minuutin jälkeen. Jos olisin odottanut koko 10 minuuttia olisin varmasti naputellut jo sormiani ja lähes stepannut paikoillani.

Omalta osaltani tämä oli ensimmäinen koe ja koska koin tämän jo vaikeahkoksi on minun pakko kokeilla tätä vielä uudestaan.

Niin ja se diagnoosi. Korvatulehdus löytyi täältäkin, joten ei muuta kuin antibioottia seuraavat seitsemän päivää napaan.

2 kommenttia:

  1. Tätä olen monesti miettinyt itsekin! Ennenvanhaan sitä korkeintaan kaivoi esille musiikkia (muistat ehkä ne kasettisoittimet, LOL) ja nyt jokainen tuijottaa kännykästä uutisia, somea tai ehkä pelaa jotain peliä! Se on erittäin koukuttavaa! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahah!! Olikos se kasettisoitin walkman ja sit cdlevyille tuli discman :D Aattele, meidän lapset ei tiedä noista yhtään mitään - koskaan :D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!