tiistai 6. syyskuuta 2016

Kerätään yhdessä pienille potilaille.

Ehkä viikko takaperin alkoi useammastakin seuraamastani blogista tulla julkaisuja bloggareiden yhteisestä Pienille potilaille keräyskampanjasta. Tiesittekö, että Kummien sivuilla voi kuka tahansa perustaa helposti digilippaan ja aloittaa keräyksen hyvän asian puolesta? En tiennyt minäkään ennen tätä.

Otin yhteyttä Kotiäidin elämää -blogia kirjoittavaan Nannaan - häneen kenen ajatuksesta tämä koko blogitiimin keräys lähti. Nanna sai idean, pohti sitä hetken ja antoi mennä. Kutsui muutaman blogin mukaan ja laittoi keräyksen pystyyn. Alkujaan otin häneen yhteyttä kysyäkseni saisinko lainata Nella-nallen kuvaa mainostaakseni postauksen verran keräystä. Tottakai saisin, mutta hän myös tarjosi minulle mahdollisuutta lähteä mukaan keräykseen. Ei sitä tarvinnut edes miettiä - tottakai olisin mukana!

nella nalle kummit lastenklinikoiden keräys digilipas blogitiimi pienille potilaille

Koskaan ei tiedä onko juuri tämä se päivä, kun mekin tarvitsemme kipeästi terveydenhuollon palveluita suuremmassa mittakaavassa ja siksi haluan olla omalta osaltani mukana auttamassa. Keräykseen pääset tästä tai sivupalkin Nella-nallea klikkaamalla. Jokainen meistä tietää, että eurokin on enemmän kuin ei mitään ja jokainen lahjoitus on hyvän tekemistä. Keräys on avoinna aina ensi vuoden helmikuun loppuun asti.

Mukana keräyksessä

6 kommenttia:

  1. Toivotaan että saadaan kasaan hyvä summa pienille potilaille. Kiva kun olet mukana.♥

    VastaaPoista
  2. Kivaa, että sinäkin lähdit mukaan <3 Pienillä potilailla ei koskaan voi olla liikaa tukijoita!

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!