maanantai 29. elokuuta 2016

NOSH aw2016

Tämähän on jo tapa. Joka kevät ja syksy tutustutaan kahdenkin eri merkin vaatteisiin meillä kotona ja toinen niistä on kotimainen NOSH! Tänä syksynä Noshit on taas ihanan raikkaita, lempeitä, hempeitä ja kauniita. NOSHeissa parasta on se, että saman vaatteen voi valita useammassa eri värissä ja toisiksi parasta se, että myyvät myös kankaitaan pakalta. Tänä syksynä selvästi yksi kantavista väreistä Noshilla on muskotti. Tuo ehkä vähän sinapinsiemenen keltaista muistuttava väri. Kaunis väri, mutten osaa nähdä sitä itselläni ;) Olisi ehkä vain pitänyt kokeilla sitä rohkeasti päälle.

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

Reilu viikko sitten julkaistiin Noshin aw2016 ja se koostui lähes pelkästään lastenvaatteista. Muutama naisten vaatekin julkaistiin, mutta naisten syksyn päämallisto antaa vielä odottaa itseään. Taskutunikaa ei ainakaan vielä tullut Kivana, mutta Pisara on lähes sama tunika. Nyt taskut on vain siirretty sivusaumoihin. Uskoisin, että ainakin tälle kaudelle Pisara korvaa Kivan ja Kivaa ei nyt tule. Mutta minä tykkäsin Pisarastakin ja tilasin sen musta-vanilja raidallisena. Iloisena yllätyksenä oli itselleni Bunch junior -housut, jotka itseasiassa tulivat jo syksyn ennakkomallistossa tai sitten jo aiemmin. En oikeastaan tiedä. Ne oli aika lähelle haaremit ja niissä oli ihanat isot taskut sivuilla. Tilasin ne pojille.

Aiemmin en ole kertaakaan tilannut kutsuilta kankaita, mutta nyt tilasin niitäkin. Raidallinen pippuri-college oli aivan ihanaa ja kankaana sitä myydään leveältä pakalta. Tilasin musta-valkoraidallista ja vaaleansini-valkoraidallista, kumpaakin vajaan metrin ja päätin, että näistä kankaista teen jotain omille lapsille. Myrskykuosiin rakastuin, mutta jätin tällä kertaa tilaamatta siitä valmiita vaatteita tai kangasta. Ehkä se suuri kontrasti mikä kuosista ja sen nimestä tulee on se, mikä saa minut tykkäämään siitä. En vain millään ymmärrä miten niinkin seesteinen ja poutapilvinen kuosi voi olla nimeltään myrsky!? :D

Paketti odottaa jo lähikaupan smartpost -lokerossa hakijaansa. Kunhan tieto naisten päämalliston julkaisusta tulee, niin sitten taas kutsuillaan!

nosh noshkutsut aw2016 myrsky

nosh noshkutsut aw2016 myrsky

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

nosh noshkutsut aw2016

1 kommentti:

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!