maanantai 20. kesäkuuta 2016

My wall of me&i.

Mistä tietää, että lasten vaatekaapin sisällöstä "liian suuri" osa on yhtä merkkiä? Siitä, kun ajatuksenasi on saada kaikki ne yhden merkin vaatekappaleet samaan kuvaan kerralla ja aina huomaat ainakin yhden olevan pesussa.

Tämä projekti on ollut jo pitkään sellaisena aihiona päässäni. Ihan jo konkretian muodostamiseksi itselleni haluan saada meidän lasten kaikki meandivaatteet yhteen kuvaan. Mieluiten vielä niin, että teippaan jokaisen seinälle.
Se oli sellainen ajatus, että se voisi olla My wall of me&i.

meandi me&i paita kokoelma

meandi me&i paita kokoelma

Aloitin paitojen seinäänteippaamisella ja aika pian totesin, että meillä taitaa olla liian pieniä seiniä. Eihän ne kaikki vaatteet voi millään siihen mahtua! Vaihdoin lennosta suunnitelmaa ja totesin, että my wall of me&i:sta tulisikin nyt my floor of me&i :D

meandi me&i paita housut haaremit collegetakki ss16 aw15 ss15 aw14 ss14

On paitaa lyhyt ja pitkähihaisena, on housuja ja shortseja, pipoja ja collegetakkeja sekä sukkia ja boksereita - ainakin. Useasta paidasta meillä on kaksikin eri kokoa, kummallekin pojalle tietysti omansa. Tuplia en tähän kuvaan ahtanut ja osa pieneksi jääneistä on jo laitettu poikien muistojen laatikkoon talteen ja osa myyty eteenpäin. Nyt se on toteutettu ja jälkitunnelmissa uskallan kai äänen sanoa: "Oooops! Näitä on tainnut vähän kertyä"!!

3 kommenttia:

 1. Minä kun ostan lapsenlapsilleni vaatteita, ne ovat yleensä isoja :)
  Mun silmä ei sano mitään enään koko jutusta. Kun omat olivat pieniä, heti silmäilin vaatteita ja tuumasin että toi on hyvä :)
  Liityin blogisi jäseneksi, sinäkin voit liittyä minun blogini jäseneksi, kiitos !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Minä tulenkin vastavierailulle sinun blogiisi :)

   Poista
 2. Hahaa.. sinulla on todella käynyt "hurahdus" näihin vaatteisiin! :D Ne on kyllä ihania, joten ymmärrän täysin!

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!