keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Mitä horoskooppisi kertoo sinusta äitinä?

Leijona 23.7.-22.8.

Vahvuudet äitinä: Olet leikkisä, luova, hyvä johtaja ja itsevarma.

Heikkoudet äitinä: Otat herkästi itseesi ja olet turhankin dramaattinen. Nautit huomiosta, ja kiukuttelet kuin pikkulapsi, jos et saa sitä.

Leijonaäiti hyppää äitiyteen kaulaansa myöten ja antaa lapsilleen kaikkensa. Leijona on kova suorittaja ja asettaakin itselleen hurjia tavoitteita, jotka hän myös saavuttaa lähes leikiten. Sen takia leijonaäidin voi olla vaikea ymmärtää, kuinka paljon lapsiltaan voi vaatia. Leijonaäiti ei ole ilkeä, mutta hän saattaa olla kärsimätön ja vaatia lapsiltaan liikaa. Useimmiten leijonaäitien lapsista kuitenkin kasvaa menestyjiä, kenties juuri äitien armottomien vaatimuksien takia. Vaikka leijonaäiti on vaativa, osaa hän myös heittää vapaalle. Tuolloin lapsia palkitaan heidän suorituksistaan ja monien ulkopuolisten silmiin saattaakin näyttää siltä, että leijonaäiti hemmottelee lapsiaan. 

Leijonäidille on tärkeää, että hänen lapsistaan kasvaa itsenäisiä ja kykeneväisiä ihmisiä, joista hän voi olla ylpeä.

Kyllä. Voin allekirjoittaa ylläolevan. Vaikkakin vähän kirpaisee myöntää juuri nuo heikkoudet, niin kai ne minulta löytyy ;) Millainen äiti sinä olet voicen sivuilla olevan horoskooppimääritelmän mukaan?


3 kommenttia:

 1. Hih, mä luin ton saman hetki sitten. Oon rapu ja täytyy kyllä myöntää, että monet asiat pitivät paikkansa! Äitinä olemisen heikkouksista en oikein tunnistanut itseäni, mutta muuten jutut kyllä olivat aika osuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin nään esim. noi heikkoudet ehkä vähän toisella tavalla. Ajattelen, että itsekriittisyyteni ja joissain asioissa se pyrkimykseni siihen parhaimpaan ja virheettömään aiheutttaa usein minulle sitä turhautumista ja sitä kautta kiukuttelua. Mutta lähinnä silloin kiukuttelen itselleni :) Kai mussa on pientä perfektionistin vikaa ;)

   Poista
 2. Hahaa.. olipas hauskat nämä horoskoopit! Allekirjoitan kaiken oman horoskooppini osalta: vahva, itsetietoinen ja peloton mutta myös kilpailuhenkinen ja välillä hyvin kapeakatseinen.. :):):)

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!