tiistai 21. kesäkuuta 2016

Lahja perhepäivähoitajalle.

Vihdoin tuli sekä pelätty, että odotettu perjantai. Päivä jolloin meidän pojat olivat viimeistä kertaa ikinä ihanan perhepäivähoitajansa luona. Pph jäi lomalle ja jatkaa muissa hommissa ensi syksynä. Pojat meni vielä täksi viikoksi vanhaan varahoitopaikkaan päiväkodille ja sitten syksyllä on tutustuminen uuteen päiväkotiin, uusiin hoitajiin, ja uusiin kavereihin.

Jokin aika sitten arvuuttelin, että mitähän hankkisin pph:lle lahjaksi näistä yhteisistä vuosista. Mietin pitkään, mikä olisi sellainen vähän henkilökohtaisempi muisto pojista, mutta kuitenkin sellainen ettei se vie hirveästi tilaa. Päädyin tekemään Ifoloria apuna käyttäen kuvakirjan. O meni pph:n luokse ollessaan 1,5-vuotias ja siitä lähtien valitsin kirjaan kuvia hänestä. D taas aloitti hoitouransa jo yksivuotiaana ja hänelle tuo nainen on aina ollut olemassa. Viimeiset neljä vuotta olemme olleet tiiviisti tämän naisen kanssa yhteydessä ja hänestä on tullut helposti lapsillemme yksi tärkeimmistä aikuisista.


Kirjaan valitsin itse ottamiani ja pph:n ottamia kuvia. Yritin rakentaa kirjan aika kronologisessa järjestyksessä ja loppuun laitoin kuvan meidän koko perheestä ja kiitostekstin hoitajalle. Varsinaisia kuvatekstejä en kirjaan kirjoittanut, mutta täällä blogissakin julkaistuja "lasten suusta" -juttuja laitoin sinne tänne.

Kirjan lisäksi pojat antoivat tädille myös kukkia. Vein pojat kukkakauppaan ja sanoin heille, että saavat kukkien seasta kumpikin valita kolme kukkaa ja sitten näistä kuudesta tehdään yksi kimppu. O valitsi pelkkiä ruusuja - kaikki eri värisiä keskenään ja D valitsi krysanteemia(?) ja ruusun. Värikäs, iloinen ja kaunis kimppu tuli näistä kukista.


Ps. Mitä erittäin harvinaista tämä postaus sisältää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!