Nopea, helppo ja hyvä. Nämä kolme adjektiivia kun saa yhteen jälkiruokaan mahdutettua, niin voiko parempaa olla?
Eihän tämä nyt ihan oikea juustokakku ole (mikä muuten on juustokakun virallinen määritelmä?), mutta hyvin lähellä sitä. Juustokakun kokoamiseen et tarvitse edes vuokaa, kun kokoat annoksen kullekin vaikka lasiin.
Kuuten annokseen tarvitset:
6-9 digestive keksiä
400g appelsiinituorejuustoa
200g vaniljarahkaa
2dl kuohukermaa
4rkl sokeria
120g maitosuklaata
Rouhi suklaa ja vatkaa kermaa vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon sekaan tuorejuusto, rahka, sokeri ja suurin osa rouhitusta suklaasta (jätä osa suklaarouheesta koristeluun). Älä vatkaa täytettä, mutta sekoita se kauttaaltaan sekaisin. Murskaa kunkin lasin pohjalle yksi keksi ja nostele täyteseos keksimurskan päälle. Koristele pinta suklaahipuilla ja murskatuilla keksillä. Nauti!
Nämä juustokakut on ehkä parhaimmillaan parin tunnin jääkaappikäynnin jälkeen, mutta erittäin hyviä ovat vaikka samantien nautittuna.
Voi nam. :) Voin vain kuvitella kuinka hyvää tuo on.
VastaaPoistaJa mikä ihaninta - ei paljoa vaadi!! :D
Poista