lauantai 16. huhtikuuta 2016

Ei pulmaa liika suurta, ei pentua liika pientä!

Ryhmä HAU! Hauhauhau!

Ryhmä Hau on tullut jäädäkseen niin meille, kuin sisarustenikin lapsille. Minusta nimessä ei ole koskaan ollut mitään outoa, mutta mieheni se kummasteli tätä ihmevillitystä ja taisi tuo kysyäkin, että eikö tuo ole vähän vääränlainen nimi lasten ohjelmalle. Pojat kun pyytää "voidaanko katsoa Ryhmä Hauta". Eihän siinä oikeastaan mitään outoa ole, mutta kun mies ei tiennyt ollenkaan mistä puhutaan ja hän kuuli ensimmäisenä "Iskää! me katotaan ryhmähauta". Tajusitteko nyt? Ryhmähauta = joukkohauta :D On siinä toisaalta lasten ohjelmalla sellainen nimi, että heikompaa saattaisi hirvittää.

Veljenpoikakin on Ryhmä Hau fani ja hulluna palomiesfanina hänestä paras on tietysti Samppa. Tämä oli oiva tilaisuus koittaa viedä tämä kangastusseiluni vähän pidemmälle ja vaikeammaksi. Etsin Sampan kuvan, tulostin sen ja piirsin ääriviivat valkoiseen paitaan ikkunaa apuna käyttäen. Sitten vain väritys, kuivatus ja silitys. Valmis! Kirahvikokeilulleni ei varsinaisesti käynyt mitään ensimmäisessä pesussa, mutta siinä olikin vain ääriviivat. Nyt odotan taas mielenkiinnolla käykö noille väreille jotain.

ryhmähau samppa kangastussit tpaita diy

ryhmähau samppa kangastussit tpaita diy

ryhmähau samppa kangastussit tpaita diy

Pesin paidan ennen piirtämistä. Henkkamaukan perusvalkoinen t-paita ei paljon maksa ja hyvin kyllä laadun huomaa ainakin kiertävissä sivusaumoissa. Yksi pesu ja sauma kiertää useamman sentin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!