perjantai 18. maaliskuuta 2016

Perjantaipuska.

Rakastan kukkia, niillä sisustaminen on ihanaa. Kukat tuo kotiin sopivaa valoa ja väriä. Elävyyttä ja ehkä myös pientä pehmeyttä. Tunnetta mitä tunnen kukista on tosi vaikea selittää sanoin - sen vain tuntee. Menihän taas hassuksi höpinäksi :)

Vaikka kovasti tykkäänkin (leikko)kukista, niin todella usein piheys iskee niitä valitessa. En osaa pitää leikkokukkia kauhean pitkään elossa ja sehän tarkoittaa sitä, että parhaimmillaan ne on sen pari päivää hyvässä loistossa. Monesti huomaan ajattelevani, etten viitsi parin päivän kauneudesta oikeastaan ehkä kuitenkaan maksaa ja sen takia usein tuo kukkien kauneus puuttuu meiltä ;) Ja jos haluan kukkia usein kotiin, niin minun on hankittava ne itse :) Kyllähän tuo mies aina välillä pääsee yllättämään ja tuo kukkia - syystä tai ihan ilman syytäkin.  Kukat on kauniita ja kaikesta kauniistahan tulee hyvälle tuulelle.

Tänään kurvasin pikaisesti kaupan kautta töistä kotiin ja kun ne tulppaanit oli niin tyrkyllä siinä, niin pakkohan se oli oma perjantaipuska ostaa. 

Ihanaa viikonloppua!


5 kommenttia:

 1. Oi, kukat on kyllä niin ihanat! :D Minäkin olen täysin hurahtanut kukkiin. Ostan tosin aina vain yksittäisiä kukkia erilaisiin pulloihin - se ei onneksi tule niin kalliiksi! Oikein ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pullokukat on niin ihana idea. Mun pitää ensin hankkia pullot, ni sitten voin hankkia pullokukkia :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :D Ja tämä räpsy tuli otettua ihan kännykällä ;)

   Poista
 3. Tulppaanit on ainut puska jonka minäkin tänne kotiin välillä ostan. Tapan kaiken alta aikayksikön.

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!