maanantai 14. maaliskuuta 2016

Lempipaikkani kotona.

Sain haasteen Lapsiparkki -blogista jo aikaa sitten. Parempi kai kuitenkin hartaudella kirjoitettu teksti kuin julkaisematta jäänyt vastaus :D Haasteen yksinkertainen idea on: Esittele lempipaikkasi kotona. APUA! Minkä minä niistä kaikista valitsen, kun yksi pitäisi valita mikä on ylitse muiden?

Jokaisessa huoneessa on jotain tärkeää, ihanaa ja sellaista mikä tekee siitä huoneesta sen parhaimman.


Eteinen - siinä on tilaa nykyään niin paljon enemmän kuin pari vuotta sitten ja se vain toimii.
Keittiö - rakastan ruokaa ja tykkään keittiössä hääräämisestä. Ja toimmehan tuonkin huoneen enemmän tähän aikaan, kun päätimme luopua sen alkuperäiskunnosta.
Olohuone - tarvitseeko oikeastaan edes keksiä mitään? Siellä tulee tehtyä kaikkea ja eniten vietettyä aikaa.
Kylpyhuone - se on ihana! Ja niin paljon parempi remontin jäljiltä.
Työhuone - tämä olisi kuulunut vielä hetki sitten siihen "kamalimmat-huoneemme" listaan, mutta nyt kun senkin mööpleeraus on melkein suoritettu, niin eihän sitä sovi unohtaa.
Lastenhuone - kiva huone, mutta ei tietenkään lempipaikkani.
Makuuhuone - Rrrrrrakastan nukkumista, mutta toisaalta - mitään muuta funktiota tällä huoneella ei ole.
WC - ei. ;)
Kodinhoitohuone - puhdas pyykki on ehkä paras tuoksu, mikä kotona voi olla. Ja samalla kun tämä huone toimii sen puhtaan pyykin tuottajana, toimii se myös ompelumekkanani. Ehdottomasti parhaimpien listalla!
Suihku ja sauna - ihania kummatkin, mutta ei ne vaan lempipaikakseni yllä.

Vanhoja tekstejä tarkastellessani voin vain todeta, että onpahan taas moni asia muuttunut, vaikka tuntuu siltä että kaikki on samalla tavalla. Työhuone kirjoitus on edelleen pöytälaatikossa (nimim. minulla ei ole pöytälaatikkoa), lastenhuone ei todellakaan näytä tuolta ja olohuone on kokenut monta muutosta edellisestä esittelystä. Hyllyt on paikoillaan tapettiseinällä, tv-taso on vaihtunut, pitkä seinä on maalattu ja siinä roikkuu nykyään taulukin, verhotanko on uusittu ja mattokin vaihtui uuteen hetki sitten.

Olohuone! Se on paras. Kuten sanoin, rakastan nukkumista. Ehkä eniten ikinä (ainakin tällä hetkellä), mutta hyvänä kakkosena tulee sohva/nojatuoli ja telkkari. Ehkä läppäri sylissä ja lasillinen punkkua tai olut kädessä. Tai ainakin käden ulottuvilla. Tällä hetkellä minulle paras päivän nollaus ennen nukkumaanmenoa on seurata jotain täysin fiktiivistä sarjaa. Saat uppoutua haavemaailmaan, ei tarvitse miettiä omia juttuja ja asioita, pääsee irti työasioista ja saa ehkä paeta hetkeksi omaakin elämäänsä ;)

Haastan kaikki, jotka eivät ole vielä saaneet tätä haastetta vastaamaan siihen nyt. Ihanaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Jee! Kiva, että vastasit haasteeseen :) Ihana valo teidän olohuoneeseen osuu! Tulee oikein keväinen olo!! <3 Ja tuo arkkupöytä on ihana - mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa tosiaan on olohuoneessa kunhan vain pilvet muistaa olla poissa auringon tieltä. Voit kuitenkin kuvitella kuinka kuuma täällä on keskellä kesää, kun olohuoneen ikkunat osoittaa suoraan etelään ;D Onnea onkin ilmalämpöpumppu viilennystoiminnolla <3

   Arkkupöytä on itseasiassa lunastettu jokunen vuosi sitten veljeltäni. Voisinkin kysyä häneltä mistä he sen aikoinaan ostivat. Tahtoisin sen nyt valkoiseksi, mutta en oikein ole vielä keksinyt helppoa tapaa toteuttaa tämä DIY ;)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!