torstai 10. maaliskuuta 2016

inNOSHtunut?

Kuinka monelle on vaatemerkki NOSH tuttu?  Minä löysin NOSHin muutama vuosi sitten, kun etsin netistä kangaskauppaa ja sittemmin olen tilannut heiltä ihan vaatteitakin. Ihanaa designia, mahtavia värejä ja niiden yhdistelmiä.

NOSHin tarina sai alkunsa vuonna 2009 ja heidän vaatteet ja kankaat suunnitellaan Suomessa. NOSHia voi ostaa verkkokaupan kautta tai vaatekutsuilta NOSHin edustajilta ympäri Suomen. Meandin merkkinä ja kutsuina olen ottanut jo aika hyvin haltuun, joten pitihän nämäkin saada omaan olohuoneeseen. Otin jo ennen joulua yhteyttä oman alueeni edustajaan ja sovin kutsut tähän alkuvuoteen. Emännöin ensimmäiset NOSH -kutsuni viime viikolla.

Muutamaankin kertaan minut on kutsuttu vieraaksi NOSH -kutsuille, mutta aina on tullut eteen jotain sellaista, että on ollut pakko perua osallistuminen. Tästä lähes suivaantuneena (itselleni) päätin ottaa ohjat omiin käsiin ja järjestää omat kutsut.

Onneksi järjestin! Niin kuin monissa muissakin jutuissa, niin tässäkin vaatteet oli paljon herkullisempia livenä, kuin kuvissa. Ihania värejä ja ihania kuoseja. Ja mikä parasta, näistä voin tilata haluamaani kangasta metritavara ja tehdä siitä ihan mitä haluan :D

Edustajalla oli kaksi rekillistä mallikappaleita mukana ja siinä oli suurimmaksi osaksi lasten vaatteita. Miltähän rekki tai rekit näyttää myöhemmin keväästä, kun mukana on julkistettu naisten mallistokin? Edustaja lupasi ilmoitella heti kun tietää, koska tuo naisten mallisto julkaistaan, niin sitten varaan uudet kutsut ja päästään keskittymään enemmän meihin naisiin.

Ja vau! Aina olen tiennyt NOSHin oleva nopea toimituksissaan, mutta että maksoin tilaukseni torstaina ja jo lauantaina tuli viesti puhelimeen, että paketti on noudettavissa pakettiautomaatista. Jos joku on nopeaa palvelua, niin tämä! Ihanaa!

1 kommentti:

  1. Nää on kyllä niin ihanat! :D Pitäisi ehkä itse myös joskus järjestää tällaiset kutsut!

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!