torstai 24. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä -kortit.

 
Tämän piti olla sellainen ihana ja auvoisa "askarrellaan perheenä" -juttu. Tai ainakin äidin ja poikien yhteinen hetki. Eipä ollut. Ehdotin pojille askartelua - ei nappaa! Yritin toisella kertaa kuulostaa vieläkin innostavammalta ja ehdotin pojille sormiväreillä maalausta. Ajatuksena tiestysti, että pojat voisivat auttaa noiden keltaisten pallojen kanssa. Ei nappaa!! Sormivärit on jees ja niillä pojat tahtoivatkin maalata, mutta äidin idea keltaisista sormenpäiden painalluksista oli aivan liian laimea.

Levitin sitten pojille isosta piirustuspaperirullasta (Ikeasta muuten saa näitä) kunnon palat kummankin eteen, teippasin paperit kulmista kiinni pöytään ja otin jokaista väriä lusikalla lautaselle. "Mustaa, äiti MUSTAA väriä kans!" Musta väri tuntui olevan se the väri - kaikista tärkein. Pojat maalasivat kummatkin omat paperinsa täyteen ja jättivät tämän pääsiäiskortti askartelun äidin harteille. Keltaisten sormenpääpainallusten jälkeen annoin sormivärien kuivua kunnolla ja sitten piirsin mustalla ohuehkolla tussilla tipujen väriläiskien ympärille vartalot. Vielä tekstit omalla käsialalla ja kortit oli valmiit. Hauskoja tipuja sain aikaiseksi - vaikka itse sanonkin ;)

8 kommenttia:

 1. Hahaa.. :) Joskus käy näin.. Äiti on enemmän innoissaan askartelusta kuin lapset! Tosi iloiset ja kaunnit kortit tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta alkaa tuntua, että se menee koko ajan enemmän ja enemmän tähän :D

   Poista
 2. Voi miten ihania tipusia! Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 3. Hauskoja!♡ ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Oi niin ihania nää <3 Hyvää pääsiäistä teidän porukalle <3!

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!