keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Alpha Omega Tour 2016 - Hartwall Arena.

Olihan se.. HUH! Vieläkin kurkku kipeä siitä kiljumisesta, kannustamisesta, suosion osottamisesta ja mukana laulamisesta :) Kyllähän sitä melkein hetken tunsi taas itsensä hieman nuoremmaksi, kun tajusi että tulipahan sitten seistyä, laulettua (huudettua), hypittyä ja tanssittua koko kaksituntinen show.

Ensimmäiset laulun luritukset meni istuallaan ollessa. Eihän sitä suomalainen kehtaa yläkatsomossa (kun on istumapaikankin ostanut) nousta seisomaan - takana olevien eteen heilumaan. Ja justiinsa, kun siskon kanssa vaihdettiin mielipiteitä kehdataanko nousta, niin Cheek lausui kehoittavat taikasanat: "Ylös sieltä heilumaan, huojumaan, hyppimään, tanssimaan - yläkatsomoa myöten". Sen jälkeen ei tarvinnutkaan enää istua.

Minä tykkäsin keikasta. Koko showsta. Kokemukseni mukaan Cheek ei anna odottaa itseään ja tälläkin kerralla herra oli täsmällinen. Okei, rehellisyyden nimissä sanottakoon, että aloittikohan tuo 20:35, kun aikataulussa oli sanottu aloitusajaksi 20:30. Helposti kuitenkin odotukseni tätä viime perjantaista keikkaa kohtaa oli todella korkealla. Vähän ehkä liiankin korkealla. Vertasin ehkä liiaksi stadion keikkaan, missä olin 22.8.2014. Se oli mieletön kokemus ja tämä Hartwall olisi ollut ihan yhtä mieletön mielestäni, ellen voisi verrata sitä stadioniin.

Minä viihdyin. Huusin ääneni käheäksi ja pompin monen tuhannen askeleen edestä. Mitähän sitten seuraavaksi :)

Kuvat on tällä kertaa mallia kännykkäkamera, joten laadukkaista otoksista ei voi puhua :D


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä! Niitä harvoja keikkoja mun elämässä missä on tullut käytyä, kun baarikeikkoja ei lasketa :D

   Poista
 2. Jeah! Cheek on hyvä :) Meidän pojatkin kuuntelevat "keekkiä" minkä kerkeävät ja joskus vien heidät vielä katsomaan jotain tämäntyyppistä showta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin niin nähdä myöskin meidän pojat kattomassa tällaista showta :D Meillä O vetää keekin parempi miestä ja D laulaa täysiä timantit on ikuisiaaaaaaaah. Tai sitten suusta tulee yhtäkkiä "tajuuksä kuka sun edessä seisoo" (alpha omega). "Paras" on kai kuitenki kun kummatkin pojat laulaa yhteen ääneen "jare sitä jare tätä - jare jare jare jare - panee sitä, panee tätä - jare jare jare jare".. :D:D

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!