sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Moottorimaja.


Moottorimaja on maja missä moottorikelkka asuu. Moottorikelkat on meillä kuuluneet aina mökkielämään ja niitä käydään ihastelemassa keskellä kesääkin ja pitäähän silloinkin niiden päälle istahtaa ja ainakin ihan pikkiriikkisen päristä pRRRuuuummmMM!

Lynxi meillä on ollut aina - niin kauan kuin minä muistan! Sen kyydissä istuttiin varmaan jo ennenkuin oltiin koulussa. Tuo nyt on oikeasti täysin villi veikkaus, joten paremmin tietävät voivat varmasti tarpeen vaatiessa korjata sanomisiani. En ole sitä aiemmin edes ajatellut, mutta nyt tuli mieleen, että meillä ei koskaan "kaupunkielämässä" ole ollut mopoja sen kummemmin. Veljellä oli joskus skootteri ja taisi sillä samalla vehkeellä aikoinaan sitten se nuorempikin velejeni ajaa. Moottorikelkka tai -kelkat on taas aina kuuluneet mökkielämään ja niillä ollaan me tytötkin ajettu.

Meidän vauhtiveikkoja ei saisi pois kelkkojen tai oikeastaan minkään hurjan äänekkään ja nopean pelin luota. Muutama vanha moottoripyöräkypärä on viety mökille, jotta niitä voi käyttää ajettaessa kelkalla. Nuo meidän pienet pojat on aika villin näköisiä, kun harteilla keikkuu aikuisten kokoa oleva kypärä.

Vasta kuvia selatessani tajusin, että en sitten ottanut yhtäkään kuvaa niin, että koko kelkka olisi näkynyt, joten mennään tällaisilla yksityiskohtaisemmilla näpsyillä :) En kyllä tiedä pitäisikö äidin olla ylpeä vai lähinnä kauhuissaan, kun kuopus tunnisti alimmasta kuvasta sen, mikä moottorimajan asukki on kyseessä ;) Apua! Mihin minä vielä joudunkaan näiden mun elämäni miesten kanssa!!

4 kommenttia:

 1. Oi kelkkailu on niin kivaa <3 Meillä ei ole nyt omaa kelkkaa, mutta lainavehkehiä löytyy onnekisi lähipiiristä! Pitäisikin nyt hiihtolomalla päästä vähän kruisailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mä en tiedätkö koskaan ole ollut moottorikelkan kyydissä.. mutta haluaisin kyllä! Meillä ei varsinaisesti mökkeillä talvella ja se on varmasti syy miksi tällaista ei koskaan ole tullut harrastettua. Nyt meidän tulevalla Åren reissulla meillä on kyllä vähän tämäntyyppisiä suunnitelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin se teidän Åren reissu!! Siellä käyt tai käytte kokeilemassa kelkkailua, se on niin kivaa :D

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!