keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Joulukortit 2015.

Ihania joulukortti-ideoita löytyy Pinterestistä. Ihan niitä kaikkia en tähän viitsi teille näytille laittaa, mutta tässäpä muutama sellainen, mistä löytyy minun mielestäni jotain kivaa.Viime vuonnakin nappasin idean pinterestin kautta ja silloin meiltä lähti kortti missä oli neljä poron päätä. Äitini oli kuitenkin pettynyt siihen meidän korttiin. Hän kun oli kuulemma odottanut korttia lasten kuvalla. Tässä oli idea ja tällaisia niistä tuli.

Tämän vuoden joulukortti-idean olen päättänyt jo vuosi sitten. Keksin tai löysin sellaisen jo silloin, mutta koska omat kortit oli silloin jo tehty, niin en voinut muuttaa suunnitelmaa. Päätin, että tämä idea pidetään vuoden ja toteutetaan tänä jouluna.

Korttia en tule täällä julkaisemaan, koska tämä kortti ei ole pelkkä askartelukortti - jos ollenkaan sitä. Meinaan ottaa pojista kuvan joulukorttiin, enkä ole vielä päättänyt tilaanko kuvat kuvina ja askartelen kortit itse, vai tilaanko kuvat suoraan esim. ifolorin korttipohjaan upotettuna. On sitten äitikin (mummi) tyytyväinen, kun pojat on kuvassa :D Photobooth propseja täytyykin askarrella ja ajattelin tehdä pojille ainakin silmälasit, parran, viikset ja tonttulakin. Niillä saavat sitten hassutella ja minä räpsin minkä kerkeän.

Kuuluuko teidän joulun odotukseen korttien lähettäminen? Entä teetkö kortit itse vai ostatko valmiita kortteja?

ps. joko saa koristella joulua? Kynttilät on kaivettu kaapista jo hyvä tovi sitten, mutta saako jo valaista pimeyttä "joulu"valoilla?

4 kommenttia:

 1. Minäkin surffailen aina joulukortti-ideoita pinterestistä. :D Meillä on ollut tapana askarrella kortit itse. Annamme sitten erillisen joululahjan mummoille ja vaareille, jossa poikien kuvat ovat raamissa.. Tämä on tavallaan paketti meidän pojilta heille tärkeille ihmisille <3 Ihanaa kun voi jo vähän fiilistellä joulua (näin julkisesti).. Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitathan sitten näytille millaisia kortteja tuli, kunhan olette saaneet ne valmiiksi? :D

   Yritin kokeilla kepillä jäätä ja totesin miehelle: "voitaisko laittaa jo jouluvalot tohon portaikkoon"? Sain vastaukseksi kauhistuneen ilmeen ja tokaisun "Vasta joulukuussa"!

   Kohta siis kyhään ne ite siihen :D

   Poista
 2. Kivoja ideoita <3 Me ei hirveesti lähetellä joulukortteja mutta tehdään kyllä muutamat itse mummoille ja paapoille :)
  Ihanaa tää joulufiilistely, hihiii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään näitä paljon lähetetä, mutta joitakin kyllä. Kaikille lähimmille sukulaisille ja kavereille. Mun mielestä on niin kiva saada kortteja, siis ihan reilusti kotiin kannettua postia, että siksi haluan myös antaa :D Ajattelen, että tämä on tie, mikä kulkee kumpaankin suuntaan.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!