keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Syntymäpäiväjuhlissa.


Olimme pienehkössä piirissä juhlimassa syntymäpäiviä ruokailun merkeissä. Ravintola Tornissa. Näköalakabinetissa. VAU, mitkä näkymät! Oikeesti! Siinä oli vähän kuin kaupungin kattojen yllä. Siinä oli jotain tavallaan satumaista ja taianomaista. Enkä voi sille mitään, että mieleeni hiipi kuvat Maija Poppanen elokuvasta. Niistä kohtauksista, missä Maija, se mies (jonka nimeä en nyt muista, enkä jaksa googlettaa) ja ne lapset hyppivät katoilla. Savupiipulta toiselle ja taas takaisin.

Jostain syystä en tullut ottaneeksi yhtäkään kuvaa sieltä ylhäältä. Tai pari otin lasin läpi, mutta niistä tuli niin kökköjä kun, pimeyttä yritti kuvata käsivaralta etten niitä edes harkitse julkaisevani.

Kyseessä oli äitini syntymäpäiväjuhlat. Taas yhdet aikuisten juhlat tälle syksylle :D Näihin juhliin olin ostamassa mekkoa ja _niitä_ sukkahousuja, joita ei minulle myyty ;)
4 kommenttia:

 1. Oi miten tunnelmallista. Minäkin olen joskus syönyt tuossa tilassa ja siinä näkymässä on jotain erityistä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä vähän harmittaa, etten kertaakaan kantanut kameraa sinne ulkotasanteelle ;) Nooh, täytyy mennä sinne uudestaan!

   Poista
 2. Wau ! Oli varmaan huikeaa!

  Myöhäiset onnittelut vielä täältä !

  Ravintola Torni on kyllä hyvä ja hieno paikka.
  Aina silloin tällöin olemme Ikkän kanssa poikenneet siellä illallisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, todella hienoa! Itse en ollut aiemmin käynyt, mutta täytyy varmaan joskus mennä uudestaankin ja katsastaa paikkaa muutenkin, kuin vain tuon kabinetin osalta :)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!