lauantai 30. toukokuuta 2015

Ne keskustelua herättäneet katuliidut.

 Nämä värikkäät pötköt, jotka niin pienten kuin suurtenkin käyttäjien käsissä saa asvaltin riemuitsemaan ja iloisesti kirkumaan väreistä. Katuliidut, nuo "hieman" keskustelua herättäneet taiteilijoiden luomisvälineet - niitä löytyy meiltäkin :D

Jostain luin tänään olevan kansallinen katuliitupäivä, joten pitihän meidän taiteilla etupihan asvaltti täyteen väriä. Siellä on nyt viivaa, sykkyrää, mykkyrää ja siksakkia. On autoja, pilviä, aurinko ja mooooonta sydäntä.

Olen miettinyt, että pitäisi aloittaa hyvän mielen päiväkirja ja pitää sitä vaikka kuukauden - tai vuoden tai niin pitkään kun siltä tuntuu. Ajatuksena, että jokaiselta päivältä kirjoittaisi ylös yhden hyvän asian. Se voisi olla tarina, lause tai vaikka vain yksi sana.

Tästä päivästä voisin kirjoittaa montakin tarinaa tai sanaa. Meillä on ollut hyvä päivä! Aurinkoinen sää varmasti vaikutti, kun saatiin olla ulkona melkein koko päivä. Sisko tyttärineen oli kylässä heti aamupäivästä. Juotiin kahvia, piirrettiin liiduilla, hypittiin hyppynarulla, puhallettiin saippuakuplia, pelattiin palloa ja pestiin ulkotuolit.

Syötiin lounasta ja nukuttiin päikkärit. Kaikki kolme. Sekä pojat, että minä. Päikkäreiden jälkeen käytiin kaupassa ja aiheutettiin hilpeyttä kanssaostelijoissa. Tai lähinnä se aiheuttaja oli D. Herra reilu 1,5v kun piti aikamoista mökää rattaissa: "äääätelööö, ääääätelöööö!! Äiti, äätelööö, tooolla." Siis silleen hyvällä äänen painolla ja iloisesti huutaen. Olin luvannut pojille jäätelöt karkkipäivän kunniaksi ja annoin itsellenikin luvan herkutella. Vitsit se jäätelö oli hyvä :)

Systeri ja tytöt tuli vielä iltapäivälläkin meille. Grillattiin, syötiin yhdessä ja ulkoiltiin. Mitäs muutakaan. Niin ja kylvettiin neljän erilaisen salaatin siemeniä. Sisko kävi ostamassa, tuli hakemaan multa ruukut ja multaa, niin minähän iskin osingoille siemenistä. Siinä me kykittiin kaikki kuusi. Kaksi naista ja neljä alle 4,5v lasta :) Hirveä tappelu kuka saa asettaa siemenet. Yksi käy sörkkimässä sitä purkkia, johon on jo kylvetty. Toinen iskee siemenet väärään purkkiin ja kolmas kaataa mullat pitkin asvalttia. Onnistuttiin kuitenkin.

Hyvä päivä <3 muuta ei voi sanoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!