sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kakku luistelijalle, jalkapalloilijalle ja lentäjälle.

Tänään juhlittiin kolmea henkilöä yhdellä kertaa. Kakkua tähän juhlaan minulta pyydettiin jo pari kuukautta sitten, mutta silloin oli tiedossa vain luisteluteema. Toukokuun alkupuolella kuitenkin selvisi, että samalla juhlittaisiin kahta muutakin, joten ajattelin yrittää saada kaikille oman teeman tähän kakkuun.


Taitoluistelu oli selvästi yksi teemoista. Luistimen olisin halunnut 3D koristeena, mutta se tuntui todella vaikealta toteuttaa. Yritin vielä vapaalla kädellä muovailla luistimen tänään, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Jätin sen omaan arvoonsa ja oikaisin hieman tekemällä tuon litteän luistimen. Toinen päivän juhlittavista on jalkapalloilija ja kun minulla oli jo valmiina jalkapallokoristeita, tuli siitä kakkuun toinen teema.Kolmannen teema tuli oikeastaan vasta kakkua kootessa ja koristellessa, eikä se suinkaan ollut oma ideani. Veljeni vaimolta sain mahtavan idean tehdä tuosta kakun teemojen jakajasta kiitorata. Lentsikan kävin metsästämässä poikien leluista, pesin sen ja asetin koristeeksi kakkuun.


Täytteeksi laitoin sen jo useasti hyväksitodetun. Vispikermaa, kinuskikastiketta, kuningatarrahkaa, sitruunarahkaa ja kuningasmarjasekoitusta soseena. Ajatuksena oli laittaa kumpaankin täyteväliin kokonaisia tuoreita mansikoita, mutta piru vie! Unohdin ne ensimmäisestä välistä, joten laitoin vain toiseen.

 

Kolme kärpästä yhdellä kertaa. Juhlittavat tuntuivat olevan tyytyväisiä ja sehän on paras kiitos :D Olin itsekin hyvin tyytyväinen lopputulokseen, taisin siis onnistua.

4 kommenttia:

  1. Vau, hieno! Hauskasti oot saanut yhdistettyä teemat. :) Täytekin kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, se oli hyvää. Itse tosin tykkään enemmän ehkä kirpsakoista kuin tosi makeista mauista, joten siksikin tämä toimii mulle. Ja olihan siinä täytteessä sokeriakin, mutta taisin unohtaa sen mainita. Laitan aina enemmän makutuntumalla kuin varsinaisesti ohjeen mukaan ;)

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!