sunnuntai 17. toukokuuta 2015

5/6 enää viikko jäljellä - vai sittenkin koko loppuelämä?

Viimeiset lähes kaksi viikkoa on ollut enemmän lipsumista valmennuksen kanssa. Ei niinkään ruokalipsumisia vaan kuntoilulipsumisia. Vaivanani on ollut tämä nenätukkoisuus ja aina kun se on tuntunut paremmalta ja olen huokaissut, että huomenna uskallan taas enemmän (ajattelin, että jatkan siitä mihin jäin, enkä siis hyppää jo menneiden, mutta tekemättömien treenien yli) on nenätukkoisuus mennyt huonompaan suuntaan. Ja uskokaa kun sanon, että se on tukossa. Sitä se todellakin on! Ilma ei kulje kumpaankaan suuntaan tai jos toiseen niin sitten vain sisäänpäin.

Ruokailut olen kuitenkin osannut pitää aika hyvin ohjelman mukaisena. Mitään tietotaitoa minulla ei ole, mutta luulen että olen oikeassa, kun totean rasvan olevan heikkokohtani. Sokereita ei edes oikeastaan tee mieli, eikä rasvaakaan sellaisena, mutta toki niitä ruokia yms. joissa on rasvaa. Ne on suurinta herkkua.


Itsekseni hieman olen itseäni ruoskinut siitä, etten ole pysynyt ruodussa. Kuinka vaikeaa on oikeasti "seistä päällään" kuusi viikkoa? Se on lyhyt aika se ja siihen pitäisi pystyä! Aina on kuitenkin näitä mutkumutkuja ja selityksiä. Olen kuitenkin koittanut olla itselleni armollinen ja ajatella positiivisesti. Morkkikset näen myös hyvänä asiana ja ehkä sellaisenakin, että ne on pakko käydä läpi. Muuten ei ymmärrä itseään ja osaa toteuttaa itselleen parhaimmalla mahdollisella tavalla esim. tällaisia valmennuksia.

Positiivista asennetta on toki auttanut sekin, että ainoa oikeastaan missä olen luistanut on tuo treenipuoli ja väitän, että koska olen kuitenkin ravitsemuksellisesti pysynyt ruodussa hyvinkin on myöskin painonpudotus ja senttien karistus jatkunut koko ajan. Jämähtämistä ei ole vielä tullut ja se toki potkii eteenpäin  - melkein paremmin kuin mikään muu.

Ensi viikon treeniohjeetkin julkaistiin jo, mutten ole niihin vielä ehtinyt perehtyä. Viikko siis vielä jäljellä tätä valmennusta, mutta olenkohan tehnyt tämän aikana jo elämäntapamuutoksen. Onkohan tätä sittenkin vielä loppuelämä edessä? En pahastuisi vaikka olisikin :)

Mitat viiden viikon jälkeen:
paino 60,3kg
vyötärö 87cm
lantio 97cm
reisi 57cm
käsi 30cm
rinta 93cm

Mitat kolmen viikon jälkeen:
paino 61,9kg
vyötärö 89,5cm
lantio 98,5cm
reisi 58cm
käsi 30cm
näiden lisäksi mittasin nyt kolmen viikon kohdalla myös rinnanympäryksen ja se oli 95,5cm

Lähtömitat:
paino 64kg
vyötärö 93cm
lantio 101cm
reisi 60cm
käsi hauiksen kohdalta 33cm

2 kommenttia:

  1. Kyllä se taitaa pukata loppueläm puolelle :) Hyvät tulokset näinkin lyhyellä ajalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppuelämään tässä taidetaan tosiaan tähdätä :) Kiitos kommentistasi!

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!