keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Märkätilat: 6 viikkoa urakkaa takana, lähes valmista.

Tämä kirjoitus on ollut minulla luonnoksissa jo parikin viikkoa. Jostain syystä en ole löytänyt sitä oikeaa hetkeä kirjoittaa "tämän hetken" tilannetta teille auki.

Ensimmäisessä kuvassa on vielä pölyseinä paikallaan, mutta seuraavassa se on jo purettu.Kodinhoitohuone on valmis. Lattia on laatoitettu ja saumattu. Lämminvesivaraaja, pyynkinpesukone sekä kuivausrumpu on palautettu omille paikoilleen. Kaapit on kasattu ja asennettu. Kaapisto on kokoelma Ikean keittiön kaappeja ja pöytätasokin on Ikeasta. Allas on Cellon ja välitilanlevy löytyi K-Raudasta. Päätyseinä maalattiin tehosteeksi. Värinä taisi olla Tikkurilan Laama.

Pääsiäislomalla mies nikkaroi kaappien reunoille ja päälle listat. Vielä lattialämmityksen kytkentä, niin voidaan todeta tuon olevan valmis.Viimeinen kuva on otettu meidän makuuhuoneesta kodinhoitohuoneen suuntaan. Vasemmalla oleva ovi vie vessaan ja oikealla (vessan ovea vastapäätä) on ovi suihkuhuoneeseen.

ps. tuolle kattovalolle pitäisi tehdä jotain. Huoneessa pitää kuitenkin olla mielummin enemmän kuin vähemmän valoa, koska se toimii myös ompeluhuoneenani. Millähän valaisimella korvaisin tuon kammotuksen katosta?

Vessakin on valmis. Tai ainakin melkein :) Sielläkin lattia on laatoitettu ja saumattu. Pönttö on asennettu ja kaapistot paikoillaan. Kattopanelointi jäi vielä mieheni heiniksi ja sen tuo sai tehtyä nyt pääsiäisen aikaan. Lattialämmityksen kytkentä vielä tännekin, niin sitten sekin on valmis.


Saunahan ei ole läheskään valmis, mutta suihku alkaa olla. Sauna valmistuu vasta, kun yläkerran kylppäri on purettu. Kylppäri on suoraan saunan ja osittain suihkunkin yläpuolella. Alakerran suihku on kuitenkin niin valmis, että sitä voisi kyllä käyttää, vaikkakin kattoa ei ole paneloitu loppuun asti. Johtuen juurikin yläkerran samanmoisesta remontista, joka alkaa ensi viikon maanantaina. Käyttövesiputket uusitaan samalla myöskin ylös ja siksi kattoa ei paneloida vielä loppuun asti.


Seuraavaksi näätte kuvia tähän remonttiin liittyen, kun kaikki on valmista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!