maanantai 20. huhtikuuta 2015

1/6 ensimmäisen viikon tunnelmat.

Ensimmäinen viikko takana Kesäkroppa verkkovalmennusta ja toinen viikko pyörähtänyt käyntiin.

Tänään on ihan hyvä olo. Nuoremman pojan vein hoitoon ja mies jäi kotiin vielä tuon vanhemman kanssa. Sain sieltä kuitenkin jo viestin, että pojalla alkaa ruokahalu palata, joten eiköhän tästä taas kohti terveempiä päiviä mennä.

Viime viikolla ehdin olla töissä maanantaina ja muuten viikko meni sairastupaa ylläpitäen. Ruokavalioni on ensimmäiset kaksi viikkoa lähes hiilaritonta ja alkuun veikkasin pahimmaksi haasteeksi vedenjuomista, mutta siihen olenkin jo tottunut aika kivasti. Siskolta sain hyvän vinkin: "Laita vettä pulloon, jonka tilavuuden tiedät. Lisää vettä vasta, kun pullo on tyhjä. Näin tiedät, kuinka paljon olet juonut ja pullo kulkee matkassakin hyvin mukana." Näin tein ja tämähän toimii :)


Paitsi, että vessassa saa juosta alvariinsa. Herään jopa öisin kerran tai kaksi järkyttävään pissahätään.

Haasteeksi nousi kuin nousikin ensimmäiseltä viikolta LEIPÄ. Viimeistään lauantaina, kun podin (onneksi vain) hieman huonoa oloa, olisin tehnyt "lähes mitä vain" yhdestä ruispalasta. Voilla, leikkeleellä, juustolla, kurkulla ja tomaatilla. Vesi herahtaa kielelle pelkästä ajatuksesta!

Vaa'alla kävin ja vyötärönympäryksen mittasin ennen kuntokuurin aloitusta. Vielä en ole uskaltanut uusia kumpaakaan ja ajattelinkin tehdä välitsekin, kun kolmas viikko vaihtuu neljänneksi ja tottakai sitten vielä lopuksi.

Kuntoilut meni omasta mielestä nappiin viime viikolla. Jotkut harjoitteet oli ehkä hieman pehmeitä (tai sitten en vaan osannut) ja olisin voinut toki lisätä toistojen määrää itsekin. Päätin kuitenkin, etten heti ensimmäisellä viikolla ala varioimaan liikaa annettuja ohjeita :)

Tänään on lepopäivä, mutta josko sitä reippaalla kävelyllä kuitenkin kävisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!