torstai 12. maaliskuuta 2015

Hieroglyfipleko.

Jokunen kuukausi sitten koitin kaivaa muistini sopukoista tietoa kalojeni ijistä. Tai mahdollisesta iästä, nimittäin eihän niistä yksikään ole ollut minulla syntymästään lähtien.

Vanhin kalani on kiistatta Hieroglyfiplekoni. Hieris siis. Kävin vanhoja kuvia läpi, jotta löytäisin sen ihka ensimmäisen kuvani hieriksestä. Siitä voisin edes jokseenkin ajatella minkä ikäisestä kalasta on kyse.

Se ensimmäinen kuva.
Siitä minun ensimmäisestä hieriskuvastani tuli eilen täyteen kymmenen vuotta. Hieris on ollut mukana neljässä asunnossa, joten monta muuttoa on silläkin takana. Aika alkuvaiheessa oli hetki, jolloin minulla ei itselläni ollut edes akvaariota ja silloin hieris oli tilapäismajoituksessa veljelläni

Hieris on ujo, rauhallinen ja liikkuu mielellään pimeän aikaan. Kyseinen yksilö on kuitenkin sen verran luottavainen, että ei pakoon pötki vaikka sen kädelleen pyrkisi ottamaan.

Ehkä vuodelta 2008.
Yritin eilen saada aivan tuoreen kuvan tuosta, mutta eihän se onnistunut. Tyyppi vaan lymyili lempionkalossaan eikä viitsinyt näyttäytyä edes ruokapalkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!