perjantai 30. tammikuuta 2015

H&M, kevät 2015.

Uutta Meandin mallistoa ihaillessa ajattelin pitkästä aikaa vierailla myöskin POMPdeLUXin ja (sen ei niin erikoisen merkin) H&M:n sivuilla.

Pompilta olen pari kertaa tilannut aleista jotain, mutta jostain syystä niiden vaatteet ei sykähdytä samalla tavalla. Minusta ainakin tuntuu siltä, että heidän mallistonsa on enemmänkin tytöille (tyttölasten vanhemmille) ja pojat on lisänä mukana. Tyttöjen mekot, tunikat, leggarit, paidat ja kaikki muukin on heillä todella ihanaa ja hempeää, mutta jotenkin heidän poikamallistonsa ei mielestäni ole mitenkään erikoinen. Pompin uuden kuvaston selasin läpi, mutta huomaan kaipaavani väriä. Edelleenkin tyttöjen vaatteet ovat heillä ihania ja oikein pastellinsävyisiä, mutta jotenkin kaipaan väriä. Poikien mallisto on heillä jotenkin todella väritön. Mustaa, harmaata, valkoista ja sinistä. Harmooninen värimaailma kyllä, mutta jotenkin kaipaan jotain lisää.


Ei silleen, kyllä nuokin värit silmääni miellyttää, mutta jotenki tuntuu, että saan ne tämäntyyppiset halvemmalla esim. henkkamaukasta ;) Varsinkin, kun merkillä ei oikeasti ole minulle suurta väliä, kunhan vaate tai vaatteet muuten näyttävät minusta hyvältä. Hm:n sivuilta kävin läpi tämän hetken tarjontaa ja lainasinkin heiltä muutaman kuvan kollaasia varten. Kengät on selvästikin heikko kohtani ja niitä huomaan yhä useammin ihastelevani.


Minun valinnat. Taidan olla kenkien lisäksi heikkona lippiksiin. Varsinkin tuollaisiin vanhanaikaisiin lätsämallisiin hattuihin, niitä on nimittäin jo useampikin poikien kaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!