tiistai 27. tammikuuta 2015

Akvaarionäyttely.

Facebookin akvaarioryhmästä bongasin, että akvaarionäyttely pidettäisiin Kaapelitehtaalla. Näyttely on jo nyt purettu, mutta avoimena se oli vähän reilun viikon ja päättyi viime sunnuntaina. En ollut aiemmin edes kuullut kyseisestä näyttelystä. Kyllä kannatti käydä katsomassa liuta altaita ja vedeneläviä.  Joudun jopa toteamaan, että vaikka minulla onkin akvaarioharrastusta reilut kymmenen vuotta takana olen jotenkin onnistunut sivuuttamaan tämän järjestäjän kokonaan. Helsingin akvaarioseura ry järjesti akvaarionäyttelyn ensimmäisen kerran jo kymmenen vuotta sitten ja nyt he järjestivät sen uudestaan - pyöreiden vuosien kunniaksi.


Jostain syystä sain kamalan lehtikalakuumeen tuolta näyttelystä ja huomaan yhä useammin selailevani nettiä uuden altaan toivossa :) Ei nyt ihan heti sitä tilaakaan toiselle altaalle löydy, mutta olisi ihana jos voisi aloittaa altaan niin, että tietää mikä on se pääkala ja sen ympärille rakentaisi koko homman. Ehkä joskus.

Lehtikala.


Ihan sellaisen pienenpienenkin akvaarion (sanotaanko niitä nyt nanoiksi) tahtoisin. Sukarapualtaaksi. Ehkä joskus. Tämäkin.
 Tämän altaan ideana oli näyttää mitä vesistöihimme kuulumatonta niistä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!