perjantai 14. marraskuuta 2014

10 joululahjatoivetta.

Rakas joulupukki.

Minun kymmenen joululahjatoivettani tulevat tässä. Ymmärrän, ettet varmastikaan pysty venymään näihin jokaiseen, mutta jos edes näistä osan saisin.

1. Tekstiilisakset. Toivoin näitä jo viime jouluna, mutta taisit olla keksinyt varalleni muuta tarpeellista. Edelleenkin Fiskarsin keittiösakset ajavat asiansa, mutta kyllä ne tekstiilisakset vaan olisivat niin paljon paremmat.

2. Iiittalan Origo sarjaa. Varsinki isoja lautasia, sillä meillä on näitä vain kuusi ja kuten tiedät, on perheemme jo nelihenkinen. Väritoiveena olisi beige, koska sininen (?) mitä meillä on, on lopetettu. Se meidän on tuo 2002. Ei olisi paha ollenkaan tuo 2008. Mutta en tiedä sen väriä.

Kuva: http://trendenser.se/2009/january/

3. Pussilakanoita. Kivoja, värikkäitä, pehmeitä ja ihania. Mutta ei satiinisia. Ne on niin sähköisiä.

4. Monitoimikone. OBH Nordican Hercules tai muu vastaava.

Kuva: http://www.gigantti.fi/

5. Meidän aterinsetit on sitä-sun-tätä-settiä, joten olisi kiva saada yhtä vähän enemmän. Hackman Carelia -sarjaa meillä on eniten, mutta ei sitäkään kauheasti. Sitä toivoisin enemmän. Perusaterimia.

6. Lastenhoitolahjakortti, kesto ainakin 24h. Tätä olen miettinyt pitkään ja ajattelin tänä jouluna myös antaa tällaisia, niin miksen sitten itsellenikin toivoisi.

7. Taikakauha. _Kukaan_ ei ymmärrä, mitä haluan, kun haluan taikakauhan. Minulla on sellainen ollut ja se on mennyt rikki reilu vuosi sitten. Toivoin moista jo viime jouluna, mutten saanut sellaista. Niitä ei kai ihan joka kaupasta enää nykyään löydykään. Kyseessä on siis kauhannäköinen keraaminen esine, joka on tarkoitettu ruoanlaittoon hellan tms. viereen. Sen päälle voi asettaa haarukan, lusikan, kauhan tai minkä tahansa keittovälineen, millä hämmennetään valmistuvaa ruokaa.

Kuva: http://ullankeitokset.blogspot.fi/2013/04/miksi-taikakauha.html

8. Pyörivä kakkualusta. Kakkujen koristelua varten.

9. Patakintaat.

10. Sähkösavustin. Olen kyllästynyt uunikalaan. Paistettu kala veisi vaikka kielen mennessään, mutta sitä ei viitsi käryn takia laittaa useasti. Tai ainakin minä saan siinä hommassa järkyttävän käryn aikaiseksi ja sehän kestää monta päivää meidän huushollissa.

Siinäpä ne. Minun 10 toivettani. Lahjalistoja on kiva lukea, koska niistä voi helposti saada ideoita mitä itselleen tarvitsee tai mitä antaa muille. Lahjoista parhaita on kai kuitenkin ne, joita ei edes tiennyt tarvitsevansa :) Viime jouluna taisin saada uuden Tefalin paistokasarin (vai-mikä-se-nyt-oli), en edes osannut toivoa sellaista, mutta koko vuoden se on ollut jokapäiväisessä käytössä :) Tai ainakin melkein yhtä usein, kun meillä on ruokaa laitettu.

Seuraavaksi kirjoitan listan lasten kymmenestä toiveesta.

2 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, en suosittele obh nordican yleiskonetta. Tuttu on känyt jo paristi vaihtamassa omansa takuuseen kun niissä on kärähtänyt moottori. Voisin suositella tuota Kenwoodin Major Classicia, johon saa myös tosi hyvin lisäosia. Tai ylipäätään Kenwoodit taitaa olla niitä kestävimpiä.

  Kivoja toiveita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! Mä en tiedä noista yleiskoneista oikeasti mitään (ainakaan vielä), kun ei mulla ole koskaan ollut sellaista. Lähinnä toi hercules tuli siitä, kun jostain syystä sitä kovasti tällä hetkellä mainostetaan :D

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!