sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Me&I, Meandi, Miikkari.

Minussa ei ole sellaista vaatetushullua, joka metsästäisi ihania lastenvaatteita maksoi mitä maksoi -mentaliteetilla. Vierestä hymyillen seuraan useasti ihmisten vaatehulluutta, sitä kuinka jonkun merkin vaatteita on mielettömät määrät ja ei niitä edes oikeasti tarvitsisi. Tätä ajatellen, päätin kaivaa meidän kaikki miikkarit esiin ja kuvata ne.

Parin viime vuoden aikana meille on eksynyt yks-sun-toinenkin Me&I -vaate :) Joku niissä vaan napsahti ja eroon en oikein pääse. Pojilla on yhteensä 13 vaatekappaletta tältä ruotsalaiselta merkiltä. Minulla itselläni on neljä ja niiden lisäksi vielä parit emännän lahjat, joita olen saanut vaatekutsujen emännöimisestä. Näiden lisäksi olen jokusen vaatekappaleen ostanut myös siskoni tyttärille, mutta eihän niitä voi laskea tähän mukaan.

Olen tainnut huijata itseäni. Totuus on se, että kyllä minussa taitaakin olla juurikin se sellainen vaatetushullu, joita väitän olevan vain muissa ihmisissä ;)

Ja tässä ne olisi, meidän miikkari-ihanuudet: Mä kutsun näitä yllä olevia vauvahaalareiksi. En oikein tiedä mikä noiden oikea termi on.


Nämä sitten ovat jumpsuitteja. Alin oli niin "pakkosaada -kategoriaa", että ostin sen käytettynä facebookin meandikirpputorilta.Pari piratepaitaa, collegetakki ja velour(?)housut.
Haaremit on parhaita. Kaikista ärsyttävintä on se, että nää loppuu kokoon 98/104. Tahtoisin niin kovasti näitä vielä O:llekin, mutta ei niitä vaan ole :(

Sitten vielä pipo ja tyynynliina. Nämä on emännänlahjoja, eikä niitä pysty siis ostamaan.


Siinähän ne meidän ihanuudet. Ja eihän näitä oikeasti ole edes paljoa. Monella muulla on varmasti paaaaljon enemmän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!