sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Ajatukset sinkoilevat, en pysy perässä, en saa mistään kiinni.

Havahdun useasti, ainakin kerran päivässä siihen, että olen nauttinut aivojeni pikajuoksusta. Usein saatan jopa tajuta juuri hymyilleeni. Omille ajatuksilleni.

En kovin luova ole, mutta on minussa varmaan jonkin verran sitäkin. Tiedättekö sen tunteen, kun oman pään sisällä lentelee ideat ja mielikuvat ihan sekaisin? Juuri kun ajattelet jotain, huomaatkin jo ajattelevasi jotain toista, johon olet saattanut saada aasinsillan jo kolmannesta asiasta :)

Sekavaa, eikö? Minulla siis useasti ideat heittää päässä. On joku idea jonkun asian toteuttamiseksi ja sitten ajatusleikin kautta keksinkin aivan uuden tavan toteuttaa suunnitteilla olevan idean. Usein tässä kohtaa hyppään jo seuraavaan asiaan (se kun vaan tulee jostain mieleeni) ja selvitän sillekin päässäni ratkaisun. Ehkä kolmannen ratkaistun asian jälkeen havahdun. Havahdun siihen hymyyn. Tai hyvän olon tunteeseen itsestäni.

Ja vain huomatakseni, etten muista yhtäkään kokonaista asiaa ajatuksistani. Paloja sieltä täältä sinkoilee, mutta ei mitään konkreettista.

Todella ärsyttävää, kun omat ajatukset ei pysy koossa. Ja varsinkin, kun suurin osa näistä pikajuoksuista liittyy tavalla tai toisella käsitöihin ;)

Varsinkin näin joulun alla on moniakin ideoita ja ajatuksia päässä odottamassa toteutusta ja ehkä myös pakettiin käärimistä. Tuntuu vain, että unohdan näitä asioita koko ajan. Ehkä listojen kirjoittaminen (pienistäkin asioista) olisi paikallaan.

2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen. Sain tänään töissä jonkun loistavan idean johon liittyi joko liitutaulutarra tai musta maali mutta en millään enää muista mitä mun piti niillä tehdä ja ärsyttää ihan hitosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja todennäköisesti sä muistat sen sitten sellaisessa paikassa, että se ehtii todella nopeasti vilahtaa sun päässä. Sä tajuat sen, mutta sulla ei ole mitään mahdollisuutta ajatella asiaa enempää saatikka laittaa mitään muistiinpanoja ylös :D Ja näin sitä unohtaa uudestaan saman asian.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!