tiistai 9. syyskuuta 2014

Koukussa Loopiin.

Minä olen tainnut oikeasti addiktoitua tuosta rannekkeesta. Minä, joka aina riisuu sormuksetkin kun kotiin pääsee, tai viimeistään kun painaa päänsä tyynyyn. Nyt tuo ranneke on ja pysyy. Suihkun ajaksi otan sen pois, vaikka kyllähän se kastumisenkin kestää.

Mielenkiinnolla seuraan koko ajan että miten esim. nukun. Ja olenko jotenkin eri tavalla nukkunut riippuen päivän aktiviteeteista tms. Onhan tossa edelleen monia ärsyttäviä "ominaisuuksia", mutta kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin hauska ja ehkä jopa hieman hyödyllinenkin kapistus.


Elokuun aktiivisuudet näkyy yllä olevassa kalenterissa. Yksittäisestä päivästä näkee aktiivisuusprosentit ja aina viikon lopussa on viikon yhteenlasketut askeleet yms. sekä viikon keskimääräinen aktiivisuusprosentti.


Kuukausittainen aktiivisuusyhteenveto kertoo tarkemmin siitä, miten aika on kulutettu kyseisellä ajanjaksolla.


Ja harjoitusyhteenvedosta löytyy kaikki harjoitukset. Tästä kohdasta olisi huomattavasti enemmän hyötyä käyttäjällensä, jos omistaisi sen sykevyön, jonka voi liittää Looppiin.

Viime kuussa aktiivisin päiväni oli lauantai 30.8. Lauantai kilpailee kivasti edellisen perjantain kanssa, mutta koska askelia laskettiin lauantaille enemmän, saa se olla aktiivisin päiväni. Tuona viikonloppuna järjestettiin Helsingin Suvilahdessa We Love the 90's -festivaalit, jossa olimme mieheni kanssa viettämässä akuisten aikaa kumpanakin päivänä. Ja kyllähän se näissä prosenteissa näkyy, että on hypitty ja pompittu musiikin tahdissa :D


Mutta sainpahan aktiivisuusmuistutuksenkin aikaiseksi tuolloin. Kävimme päivällä elokuvissa, niin väkisinhän siinä tulee istuttua reilu tunti paikallaan. Elokuvana oli Kesäkaverit, joka oli ihan mukavaa katsottavaa. Loppu olisi mielestäni kaivannut jotain, mutta toimi se noinkin.

2 kommenttia:

 1. Tuollainen aktiivisuusranneke ois kyllä ihan huippu :) Tulee liikuttua liian vähän, ni josko se innostais liikkumaan enemmän?

  Löysin Facebookin kautta blogiisi ja jäänpä seurailemaan, t. toinen vantaalainen, yhden käppänän omistaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ;) mulla ainakin innostaa, vaikkakin se innostus ei kuitenkaan ihan jokapäiväiseksi ole päässyt äitymään. Vielä kun siihen keksisi tavan tallettaa harjoituksiaan ilman puhelinta, niin ei tarvitsisi aina sitä kantaa mukana ;) tervetuloa seurailemaan.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!